Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Automobili, motocikli, bicikli /

Autoškola, Zg?

Cure, imate kakvu preporuku za autoškolu u Zagrebu? Najbolje zapadni dio grada..pozitivna, ali i negativna iskustva dobrodošla [:smije] Hvala!
2014 11 24
Euro spot na Črnomercu ! Darko Cipris čudo od instruktora !!!! [:smijesi] ja sam bila preprezadovoljna!
2014 11 24
Auto škola Mandić [:zaljubljen]
2014 11 24
Auto skola Deltapromet, odlicni instruktori [:kesi]
2015 01 12
I ja sam u Trendu položila prošli tjedan! Najbolji instruktor Kristijan! Odličan je i strpljiv ima razumijevanja i naučio me stvarno dobro voziti! Preporučam!
2018 03 11
autoškola klindić na črnomercu, Gjure Szabe 4
2018 12 28
Ja sam prije nekoliko dana položila. Iskreno upisala sam prvo školu na Črnkasu (neću imenovati). Jeftiniji cijenom pa reko super da uštedim. Takva prevara da je to strašno. Instruktor se nekoliko puta ne pojavi na termin pa kaže da sam ja kriva, a sve imam u porukama kad i gdje. Izgubila sam hrpu sati na prevaru da bi im plaćala dodatne sate jer kao on vidi da nisam spremna. Sva sreća na vrijeme sam se ispisala i upisala Autoškolu Trend u centru. Da nije njih bilo sigurno bi odustala zauvijek od vožnje koliko sam imala traume. Neizmjerno sam zahvalna cijeloj ekipi jer mi nisu dali da odustanem i jer nisu odustali od mene. Najbolji instruktor na svijetu pun strpljenja, razumijevanja zove se Dalibor! Tople preporuke svima koji upisuju autoškolu! Nadam se da nećete nasjesti na glupe akcije i muljaže kao ja na početku!
2019 11 06
joj nemate šta tajiti svi znamo da je Autoškola Mandić na črnkasu očajna zbog one akcijske cijene i da imaju previše kandidata i da može vozit jednom tjedno. Ja sam bila u ovoj drugoj na črnkasu Klindić i položila cijeli vozači u 2,5 mjeseca, a moja frendica u Mandiću još uvijek polaže
2019 11 13