Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Oslobođeni? Hm...

Naime, prije par godina sam već pratila slučaj Knox, gledala sve njene intervjue na utube-u, i čitala članke, te pratila istragu, baš me bilo aintrigiralo.. Najviše od svega Amandin hladni pogled i ideja da se obogati na taj račun (napisala knjigu o svemu [:sramezljiv] ) Sad je donesena konačna presuda, oslobađajuća, nakon osuđujuće, pa osobađajuće, pa osuđujuća opet.. Dal je to sve igra SAD-a kojem se Italija ne smije zamjeriti? Ili pak nesposobnost njihovog pravosutdnog sustava kao i našeg? Ili mislite da nije bila kriva? Meni e sve presumnjivo, mijenjanje iskaza, kao i konačni iskaz i verzija priče na koju se odlučila [:sokiran] , a u svemu nije obratila pažnju na krvave podove i umivaonik kad se ujutro došla istuširati....itd... Neznam..prestrašno sve u svemu...da se istina nikad neće saznati..
2015 03 28
ježim se od te cure,ne znam što bi mislila.... [:boji]
2015 03 28
Sumnjivo. Jako. kad pogledam tu zensku ima nest jezivo u njenim ocima. Ja sam isto puno pratila. Prvo je rekla da je bila u kuci, da je cula da se nest dogadja u sobi, ali nije se usudila pogledat, zacepila je usi kao i optuzila svog poslodavca. Njega su priveli i odmah pustili. Onda je rekla da nije uopce to rekla nego da su joj to policajci stavili u usta. Pa je onda rekla da je tek ujutro u stan dosla i nije obazirala paznju na krv u kupaoni. Uglavnom, mijenjala je iskaz non stop.
2015 03 28
meni je jako sumnjiva, misilm da ju je ona [:frustriran]
2015 03 28
zapravo više kao, on ju je silovao i kokno, a amanda ćutila i znala/gledala ili neš tako
2015 03 28
Optuzba je tvrdila da su je svi tri izboli, i ona i njen decko i onaj lik koji je optuzen i u zatvoru. Protiv njega su imali cvrste dokaze, protiv amande i decka njenog nisu.
2015 03 28
bumo jos videli, kako je već paar puta promijenjeno stanje možda dođe i koj svjedok?! [:sokiran]
2015 03 28