Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Prehrana, recepti, ekologija /

kako napraviti čokoladni ledeni vjetar

Drage djevojke, Znam kako napraviti ledeni, ali ono što me zanima : kako napraviti onako mekane bjelanjak kore kao u čoko ledenom iz torte i to? Puno hvala.
2015 03 28
Zaista nitko nema savjet? Probala sam sve i uvijek ki ispadne onako hrskavo kao u pravom origioriginaln ledenom, a ja bi da je taj beze kompletno mekan.
2015 03 28
pa zar beze nije mekan i u onom voćnom ledenom, mojoj sveki uvijek bude mekan, jer u pravilu ne pravi pravi beze nego baš biskvit od bjelanjka
2015 03 28
Meni nisu nikad hrskave kore [:sokiran] .....a za čokoladni nisam čula
2015 03 28
Ne postoji hrskav, radim ga često,normalni ledeni vjetar. To je takav buskvit.
2015 03 28
Šuškava torta [:jezik] -najbolja verzija... a u bjelanjak (beze kore) ti ide uvijek žlica octa i ne peku se nego suše na 180.
2015 03 28
@LePetitPlaisirs da li tvoja sveki.umuti bjelanjke i stavi ih peći i na koliko?
2015 03 28
Kako izgleda čoko ledeni vjetar [:sokiran] [:sramezljiv] ? Kore se suše, ali ne na 180, već na 150 ili čak manje.
2015 03 28
Pošto ti želiš mekani beze, izbaci ocat i stavi na jaču temperaturu kao što je napisala Stylishkrpice [:smijesi]
2015 03 28
Hvala svima. Probam danas :)
2015 03 29
Malo brasna i kakao u biskvit pa bude nesto izmedu klasicnog biskvita i ovog od bjelanjaka.
2015 03 29
gledala sam na coolinarici,,,taj čokoladni ledeni vjetar ja imam pod nazivom dan i noć,,,,, ja biskvit sušim na 100 °c oko uru i po
2015 03 29
Tinkipinki, u biti je tvoj sistem najtočniji, samo je meni to predugo, pa ih stavim na 150 ili 120 s ventilatorom [:smijesi]
2015 03 29
ja sam ga radila u srijedu, bjeljanci i secer, to je to , ja sam na ventilator na 130 , oko 1h i 50 min , u receptu mi pise na 150 sat i 20-30 min na 130 , al to je na bez ventilatora
2015 03 29