Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prevare na njuskalu?

Vec mi se drugi put desilo da dobijem upit na mail sa njuskala za neku robu, kad odgovorim dobijem drugu poruku na engleskom. Uvijek je bila muska osoba i obojica kupuju nesto za svoju kcer u velikoj britaniji. Prvi put nisam znala za ovo, bilo je cudno i odmah u drugoj poruci trazi sve moje podatke. Dobila sam mail iz njegove banke da ce uplata sjest nakon slanja paketa. Nisam nasjela jer sam vidjela da je lazan mail. Tako da pazite s kim komunicirate. Ima li jos netko takvih iskustva?
2015 08 27
Više puta sam dobila takve upite! Treba jednostavno ignorirati!
2015 08 28
Haha uplata ce sjesti nakon slanja paketa [:smije] nema sanse, prvo plati pa ces dobiti paket. Ima ih takvih ko dre.. Samo me zanima kako netko uopce nasjedne na tu foru????
2015 08 28
I meni su tako slali iz velike britanije upit, kao da haljinu pošaljem platit će troškove poštarine i sve i da pošaljem broj računa i sve podatke da uplate. možeš misliti da netko iz velike britanije gleda hrvatske oglase na njuškalu, glupost. uglavnom i kad netko traži podatke za uplatu dovoljno im je vaše ime i prezime i iban, nisu potrebni nikakvi drugi podaci, tako da znate i kad na krpicama daje podatke dovoljno je ovo.
2015 08 28