Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Korisnice s 200+ povratnih i negativne

Svako malo naletim na profil s puno povratnih i barem 4-5 negativnih. Najčešće se radi o uvaljivanju nenosivih stvari. Jesu li takve korisnice nedodirljive, kako to da nisu blokirane? Mene nitko nije tako zeznuo, već se samo pitam.. [:sokiran]
2015 09 12
Vjerojatno nisu blokirane jer je lakse vjerovat onih 200 pozitivnih nego 4 negativne. Tesko je tu procijeniti tko je koga prevario.
2015 09 12
Svaka je suradnja rizik, bila ona sa osobom koja ima samo par povratnih ili 200+ totalno nebitno.
2015 09 12
Slažem se. Kupovala sam naslijepo kod cura bez ijedne povratne i bila prezadovoljna,a s druge strane znala sam dobiti staru krpu opisanu kao savršeno stanje od nekih sa 100+ pozitivnih . Moja negativna bi izazvala odmah nemir u starih krpičarki kako se usuđujem. Zato sam svoje čišćenje ormara privela polako kraju, nosim robu u HM-a , Intimissima ...u reciklažu, dobijem kupon za popust i čuvam živce.
2015 09 12
a nikad tu neznate,nekom se nesvidi dobivena stvar u živo,pa smeta ovo-ono,ili su picajzle,a ima opet i cura koja šalju stvari koje nisu za ništa inego za smeće....a opet imate sliku,malo s mob povečat. Ipak ovo uglavnom nisu nove stvari,nekom smeta nešto šta npr meni nebi i obrnuto.... eto drage moje,ja navedem ako ima koju greškicu...nemam negativnih,da nebi ispalo da branim ikoga [:smije] [:smije] [:smije] ajmo cure samo pozitivno meni krpice donose samo veselje i nemislim na loše stvari... [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2015 09 12
Treba pročitati negativne s obje strane i uključiti razum, djeluje svaki puta. [:smije]
2015 09 12
Točno to @harpo. @Halucinacija- a ne vjerujem baš u to "Moja negativna bi izazvala odmah nemir u starih krpičarki kako se usuđujem". Potičem da se negativne lijepe za oštećene artikle, a ne samo po forumu rastežu. Čak i ukoliko dama vrati novce- neutralnu barem, čisto da drugi kupci ubuduće traže više dodatnih fotografija i sl.
2015 09 12
Ima često prevara, ali istina i da je stvar osobne procjene što je kome očuvano i sl..Za stvari koje su nošene i pipe da su nošene često nastane zabluda. Meni je nešto katastrofa i nenosivo što je drugom očuvano..i obratno..ne znam....
2015 09 12
Baš dobro je Sgugica napisala! Sve ovisi o osobi s kojom surađuješ! Imala sam divnih suradnji i nikakvih problema, a opet jednom sam dobila haljinu koja je bila deklarirana da je neka marka, a na kraju dobila šivanu haljinu s poderanim tilom na njoj, a srdila je kao da je u pepeljalji provela duže vrijeme. [:tuzan] Opet isto curi sam poslala tenisice za koje sam napisala da su malo izblijedile od stajanja i rekla je da nema problema da bi poslije šizila da su katastrofa i da je za te novce mogla kupiti 3 puta bolje. I kaj napraviti? Može biti da pretjeruje da bi dobila novac natrag, a meni su bile u super stanju i ne bi me smetalo da sam dobila takve tenisice jer su stvarno bile i čiste i očuvane. Nikad ne znaš jel osoba mulja ili ne. [:sokiran]
2015 09 12
Ja sam imala bolje suradnje s osobama bez povratnih neg sa hrpu povratnih. Taman zadnja suradnja, vratila mi je novac tek kada san negativnu ostavila, nije mi vratila za postarinu a jos sam morala natrag slati, a bila je njena greska. A ima hrpetinu povratnih, a i negativnih izmedu, no kao da je nije briga,sto imaju vise povratnih to se vise bahate iz mog iskustva.
2015 09 12
i ja isto. najbolje kupnje i zamjene s osobama s par povratnih. jucer sam za 35 kuna (ukljucena postarina) dobila nove, u originalnoj ambalazi ikeine posudice za krevet za bebu. osoba je prije mene imala jednu pozitivnu povratnu. s druge strane od osobe s 200+ pozitivnih sam dobila kocke s placa, izbljedile, tri pokidane za tri moja nova predmeta s etiketom. kocke su trebale biti megabloks, ali ona nije znala da nisu original iako je uredno napisala da su original i stavila sliku druge ambalaze među fotografije.
2015 09 12
Evo ja imam 300+ sa dve negativne, od iste osobe, koja je mene zahebala, a ne ja nju....
2015 09 12
@centar- po Vašim povratnim informacijama koje dajete drugima se to ne bi reklo (negativna iskustva). Zašto to ne napišete u povratnima a ne samo po forumu? [:sokiran] Nego npr. "Sve najbolje! Odlicna zamjena : )"
2015 09 12
@Sanjaf11- adminka baš ne reagira s brisanjem ili?
2015 09 12
Reagirala je : 'rijesite to same'
2015 09 12
1 2