Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Prehrana, recepti, ekologija /

Palačinke - oštro ili glatko brašno

Svi moji obožavaju palačinke. Do sada sam ih radila s ........ brašnom. Prosurfala sam internetom i našla..... savjete i za palačinke s oštirim i za palačinke s glatkim brašnom. Zanima me kakve palačinke vole krpičarke? S oštrim ili glatkim brašnom? [:smije] [:smije]
2015 10 14
ja uvijek s glatkim,nisu tvrde i gumene [:smijesi]
2015 10 14
a odlične su i s heljdinim [:zaljubljen]
2015 10 14
I ja isto sa glatkim, a i inače ga puni vise koristim nego oštro [:sramezljiv]
2015 10 14
glatko,,,na oštro se porežem, ka i Jakov [:hihot] [:hihot]
2015 10 14
...ja stavim pola-pola.. [:smijesi]
2015 10 14
definitvno glatko.... + 1 vanilin šećer, + malo soli , + korica od limuna (ili naranče), + mineralna (ili žličica sode bikarbone).. + mlijeko .... [:smijesi]
2015 10 14
Glatko+heljdino ili glatko+raženo [:kesi]
2015 10 14
Ja stavim i glatko brašno i oštro [:smijesi]
2015 10 14
Hvala puno cure. Do sada sam koristila glatko brašno. Na internetu sam pročitala svakakve recepte pa me baš zanimalo mišljenje iz prakse od cura odavdje.
2015 10 14
glatko i oštro pola pola, vanilin šećer, malo soli, mineralna, mlijeko, jaje [:sramezljiv]
2015 10 14
Glatko i ostro pola pola
2015 10 14
Glatko brašno [:smijesi]
2015 10 14
nabavi tavu za palačinke i svejedno je koje brašno staviš jer se palačinke ne ljepe i može se bez ulja peći
2015 10 14
Do prije par godina uvijek samo glatko,a onda sam nedavno u glatko i oštro ubacila još i par žlica griza(pšeničnu krupicu) čisto da ispraznim staklenku.Odlične su bile. Kod mojih je štos u tome što smjesu(veću količinu napravim) držim u frižideru i kroz dva-tri dana kad nam dođe ispečem koliko mislimo pojest tako da su uvijek tople. [:jezik]
2015 10 14
1 2