Svi moji obožavaju palačinke.
Do sada sam ih radila s ........ brašnom.
Prosurfala sam internetom i našla..... savjete i za palačinke s oštirim i za palačinke s glatkim brašnom.
Zanima me kakve palačinke vole krpičarke? S oštrim ili glatkim brašnom?
[:smije] [:smije]
Svi moji obožavaju palačinke.
Do sada sam ih radila s ........ brašnom.
Prosurfala sam internetom i našla..... savjete i za palačinke s oštirim i za palačinke s glatkim brašnom.
Zanima me kakve palačinke vole krpičarke? S oštrim ili glatkim brašnom?
[:smije] [:smije]
Hvala puno cure.
Do sada sam koristila glatko brašno.
Na internetu sam pročitala svakakve recepte pa me baš zanimalo mišljenje iz prakse od cura odavdje.
Hvala puno cure.
Do sada sam koristila glatko brašno.
Na internetu sam pročitala svakakve recepte pa me baš zanimalo mišljenje iz prakse od cura odavdje.
Do prije par godina uvijek samo glatko,a onda sam nedavno u glatko i oštro ubacila još i par žlica griza(pšeničnu krupicu) čisto da ispraznim staklenku.Odlične su bile.
Kod mojih je štos u tome što smjesu(veću količinu napravim) držim u frižideru i kroz dva-tri dana kad nam dođe ispečem koliko mislimo pojest tako da su uvijek tople. [:jezik]
Do prije par godina uvijek samo glatko,a onda sam nedavno u glatko i oštro ubacila još i par žlica griza(pšeničnu krupicu) čisto da ispraznim staklenku.Odlične su bile.
Kod mojih je štos u tome što smjesu(veću količinu napravim) držim u frižideru i kroz dva-tri dana kad nam dođe ispečem koliko mislimo pojest tako da su uvijek tople. [:jezik]