Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Zašto adminka briše negativnu prevarantici (Baš me zanima 2)?

Otvorila sam jučer temu u kojoj pitam djevojke za mišljenje da li misle da torba prodavačice Marta45 koja mi je došla zguljena (a pitala sam ima li rezova/oštećenja na što mi je odgovoreno da nema osim izgrebane kopče što mi je bilo prihvatljivo) zaslužuje negativku. Štos je da je ovo postalo apsurdno. Prodavačici sam spomenula i da mi je jedna majica stigla isflekana ali sam mislila da je to od torbe u kojoj je stigla i da će flekice otići.Pa sam ostavila negativnu samo za torbu. Nisu otišle i sad sam shvatila da mi je uvalila i isflekanu majicu jer majica je bila slikana iz daljeg i mutna pa se flekice nisu mogle vidjeti. Uglavnom,možda to i ne bi bilo toliko frustrirajuće da cura nije digla hajku na mene,glumi žrtvu,širi laži i spominje nekakva moja maltretiranja a ja sam u stvari oštećena u cijeloj priči??? Isto tako,nakon što adminka izbriše negativku na mom profilu,cura opsesivno piše nove negativne i stavlja me na listu loših korisnika??? Jutros vidim da je adminka njoj izbrisala negativnu a meni ostavila njenu negativnu? Po kojoj osnovi bi prevareni kupac trebao popiti negativnu a prevarantica slavodobitno otšetati sa pozitivnima i nekog slijedećeg usositi??? Ja sam u temi jučer kopirala dio razgovora gdje je decidirano odgovorila da nema oštećenja na torbi a ako netko želi screenshot,može savjet pa i to nalijepim? Uglavnom evo slika majice sa flekama i torbe. Zašto bih ja trebala trpiti omalovažavanja za pošteno odrađenu suradnju i bojati se nekoga tko ne može snositi odgovornost za nekorektno ponašanje kao prodavača?
2016 02 04
Ovo je razgovor vezano za torbu i mislim da to sve govori!!!Na svim slikama koje je korisnica slala se ne vide oštećenja jer je slikano iz daljeg ili samo oko kopče.. DreamcatcherM Aha, a nakon dugo vremena torba sa dovoljno pretinaca. A koja jeprava boja,kao na ovim slikama ili svijetlija kao tamo na profilu? I nema oštećenja(onih rezića i sl?) prije 8 dana, 21:19 Marta45 Malo je svjetlija, ova boja na profilu, nema ostecenja samo je kod kopce malo izgrebano ali se ne vidi slikat cu vam kad dodem doma 😃 prije 7 dana, 15:56 DreamcatcherM Može,hvala! 😊
2016 02 04
> DreamcatcherM: > Ovo je razgovor vezano za torbu i mislim da to sve govori!!!Na svim slikama koje je korisnica slala se ne vide oštećenja jer je slikano iz daljeg ili samo oko kopče.. > DreamcatcherM > Aha, a nakon dugo vremena torba sa dovoljno pretinaca. A koja jeprava boja,kao na ovim slikama ili svijetlija kao tamo na profilu? I nema oštećenja(onih rezića i sl?) > prije 8 dana, 21:19 > Marta45 > Malo je svjetlija, ova boja na profilu, nema ostecenja samo je kod kopce malo izgrebano ali se ne vidi slikat cu vam kad dodem doma 😃 > prije 7 dana, 15:56 > DreamcatcherM > Može,hvala! 😊 Jel možeš uploadat te slike koje ti je slala, ili screenshot? Ako si na kompu, vidi jel imaš Snipping Tool, možda ti s njim bude lakše.
2016 02 04
E samo savjet,kako umetnuti ovdje taj snimljeni printscreen?
2016 02 04
Ako si na kompu, na tastaturi pronađi tipku PrntScr, stisni jednom, odi na paint i tamo zaljepi, i spremi sliku i samo tu dodaš
2016 02 04
Hvala cure! Nisam baš na ti sa kompom..lako mi je zalijepiti u word ali tražim paint po programima na kompu jer ne znam kako to ubaciti u sliku koju mogu uploadati ovdje? Nikad nisam to radila dosad.. ,:(
2016 02 04
Imaš search ili tražilicu u startu i tamo upiši paint :)
2016 02 04
Uf, meni je sve mutno kad povećam slike.. Jel možeš molim te uploadat na tinypic.com? :) Ne vidi se baš, slike torbe su mi skroz mutne, ne znam jel i drugima sve mrlja kad povećaju.
2016 02 04
Šta ti je rekla kad si joj rekla da ćeš poslikati torbu i vratiti joj?
2016 02 04
Evo sve piše i ove dvije zadnje slike razgovora. Ne znam po kojoj osnovi ja nju maltretiram i stavlja me se na listu loših korinika,šibaju negativne i širi laži o nekom mom predomišljanju i vraćanju svih artikala kad sam na početku čak progutala mrlje na majici i nitko nije ni spomenuo vraćanje istih..
2016 02 04
Briše joj negativnu jer vjerojatno adminu jaši po inboxu, dosadna k'o proljev .
2016 02 04
Da....dosadna je kak šest proljeva i nema teme u koju nije nafrljila isti post u kojem serucka .... Stvarno je više dosadna i Bogu i vragu ...i mogu si misliti kaj dela tek adminki .
2016 02 04
Sakrila je oštećenja i sad se pravi blesava. A to nam je svima škola, kad se nešto kupuje treba tražiti još 10 dodatnih slika sa svih kuteva, izbliza itd. Nije htjela reći da je oštećena ručka jer je znala da ćeš onda odustati od kupnje. Samo zašto uopće prodaje nešto tako oštećeno.
2016 02 04
Zanimljivo kako se ne javlja u temu postavljenu baš o njoj. Pa ne mora svaka nezadovoljavajuća suradnja završiti negativno. Ljudski je pogriješiti, ali terati da si u pravu , a pošalješ podrapance je suludo. Ispravi zajeb, vrati lovu, priznaj pogrešku, budi fer i sve bude ok. Još dobiješ pozitivnu ocjenu jer ti je kupac zadovoljan zbog povrata. (Hebala te povratna) Budi čovjek, a ne proljev. Nitko ne osuđuje toliko zbog poslanog smeća , nego zbog upornog negiranja i zbog tog što kupca radiš idiotom. Koliko te košta obraz?
2016 02 04
Ahh a ovdje je bilo slika al ocito strateskih jer i na majici se nisu vidjele tockice i fleke i na torbi zguljotine!
2016 02 04
1 2 3 4