Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

IPL uređaj i sigurnost

Pozdrav, dobila sam novi Remington i-light pro uređaj za IPL kućnu depilaciju...zanima me da li (i koliko) ta stvar pri korištenju treba bljesnuti IZVANA? Naime prema uputama piše da moram kontaktne pločice nasloniti na tretirani dio, i protisnuti prstom okidač za blicanje. Sve to štima. I onda bi se kroz otvor trebalo blicnuti tim dlakouništavajućim svjetlom. Međutim kada to učinim, zabljesne me jarka svjetlost kao da sam netom okinula blic na mobitelu i izvana, pa se sad pitam, koliko jako se to zapravo treba vidjeti i je li moj novi uređaj možda defektan ili koji đavo...Ne bih baš htjela izgubiti vid, samo dlake. :/ Dakako da koristim sigurnosne upute i ne zezam se sa budalastim eksperimentima tipa da gledam u otvor dok namjerno pritiskam sigurnosne kontaktne prekidače ili sličnu glupost. :/ Ali ovo svejedno jako bljeska. Pa se baš pitam i malo sam zabrinuta. ,:)
2016 02 18
dobila si fotić za dlake!
2016 02 18
Ja prvi put čujem da tak nekaj postoji.Baš sam zaostala.
2016 02 18
Već par godina ima ih i za nabaviti za kućnu upotrebu. Mislim da je najpoznatija Philipsova Lumea. Ovo je slično, mislim, razlika je proizvođač. Baš tako, Cipelitza, sad se mogu slikati, hihi. :D (crkle dabogda :,'( ]:) ) Anyone..? Zna li netko da li da se upišem u tiflološki savez ili je to normalno? :') Da bljesne ko munja..iliti blic..
2016 02 18
Imam ga ja.. U uputama pise da bljesak nine stetniji za oci od blica na foticu. Al ki ce ga znat... Ja ih trebim sa suncanim na nosu.. :)
2016 02 19
> blacksheep: > Imam ga ja.. U uputama pise da bljesak nine stetniji za oci od blica na foticu. Al ki ce ga znat... Ja ih trebim sa suncanim na nosu.. :) I jel ti pomogao? :o Daaa, i ja sam planirala sa sunčanima to raditi!! :') :') :/
2016 02 19
Jeee! Za dva, tri puta kaj sam ga koristila, prorijedila se gamad! :) al ja imam cvrste i crne... Frendici koja ima tanke i svijetle, ne djeluje bas narocito...al to sam cula i prije,a i pise u uputama... Najslab:ke mi je zasad djelovao na podrucjima gdje sam vise i nedavno cupala... Takva podrucja moras par puta izbrijavat,da ojaca korijen i onda udrit s laserom..
2016 02 19
Super, pa ja sam bijela ko sir sa crnačkim dlakurdama. Seksi. NOT. :') :') Ok, hvala ti. :D
2016 02 19
Hahaha... Sestro... :) nema na cemu...
2016 02 20