Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Je li ovo za povrat?

Pozdrav, zamolila bi Vas samo za misljenje je li ovo po vama za povrat. Kupljene su tenisice koje su opisane kao jednom nosene. Prilazem slike tenisica koje su stigle. Tenisice su iznutra pune nekih dlaka i imaju par mrlja ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/9e3cadab7da81a36cfb78fad57e40982.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/330f9c7ea30f1b6f90a839dbb663fca0.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/41e78d7e9df12d2c0ca5b72251f1cd3c.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/cf6749ade9fd0e6986b54e1cc947dc00.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/44a5ade02658f152f4ace6acda4034b5.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a51c7ca64efcf7d733166cf4f1546528.jpg)
prije 20 dana, 12:18
Kopiram i odgovor korisnice kad sam joj se javila ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/7339a4bf0e58d03d1b2c16a192b923fb.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/579d9529600cd1291dd380e540431e2a.jpg)
prije 20 dana, 12:24
To su iznošene tenisice i svatko normalan šalje barem čiste iznošene artikle. Ja se nikada puno ne raspravljam s osobom koja ne prihvaća povrat i prodaje priče o niskoj cijeni,i tipa: sami ste ih potrgali, zmazali... a nebih ni tebi savjetovala prepiske jer ćeš izgubiti dan, dva života. Ili kontaktiraj administratora da joj objasni proceduru i blokira ju ako ne pristane vratiti novce ili kelji negativnu, sočnu. Što manje živciranja...
prije 20 dana, 12:44
Iskreno, te dlake mi nisu tako dramatične. Pretpostavljam da žena ima neku životinju i onda se te životinjske dlake svugdje uvuku. Kad kupujem od nekoga na Krpicama, prihvaćam da te stvari nisu došle iz sterilnog skladišta nego iz kuće u kojoj se živi. Bacite tenisice u mašinu i bit će ok, Vansice se bez problema mogu prati u mašini. Po razini prljavosti na gornjem dijelu definitivno ne bih rekla da su jednom nošene, ali ako se te mrlje vide na slikama koje je objavila... U svakom slučaju, sve i da ste 100% u pravu, ne možete ju natjerati da prihvati povrat i vrati vam novac. Možete joj ostaviti negativnu recenziju, zajedno sa slikama i prepiskom razgovora.
prije 20 dana, 13:05
> Nitospitos: > To su iznošene tenisice i svatko normalan šalje barem čiste iznošene artikle. Ja se nikada puno ne raspravljam s osobom koja ne prihvaća povrat i prodaje priče o niskoj cijeni,i tipa: sami ste ih potrgali, zmazali... a nebih ni tebi savjetovala prepiske jer ćeš izgubiti dan, dva života. Ili kontaktiraj administratora da joj objasni proceduru i blokira ju ako ne pristane vratiti novce ili kelji negativnu, sočnu. Što manje živciranja... Slazem se, nikad ne bi poslala nekome nesto u ovakvom stanju.
prije 20 dana, 14:10
> Mimi1998: > Iskreno, te dlake mi nisu tako dramatične. Pretpostavljam da žena ima neku životinju i onda se te životinjske dlake svugdje uvuku. Kad kupujem od nekoga na Krpicama, prihvaćam da te stvari nisu došle iz sterilnog skladišta nego iz kuće u kojoj se živi. Bacite tenisice u mašinu i bit će ok, Vansice se bez problema mogu prati u mašini. > Po razini prljavosti na gornjem dijelu definitivno ne bih rekla da su jednom nošene, ali ako se te mrlje vide na slikama koje je objavila... U svakom slučaju, sve i da ste 100% u pravu, ne možete ju natjerati da prihvati povrat i vrati vam novac. Možete joj ostaviti negativnu recenziju, zajedno sa slikama i prepiskom razgovora. Imam i ja i macku i psa te mi niti jedne tenisice nisu iznutra pune njihovih dlaka. Tenisice su od satena pa me je iskreno strah ih ubaciti u masinu jer ne znam sto ce biti od njih. Ovo je slika koja je bila u oglasu, ja mrlje niti dlake nisam primjetila. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a4996efa1674699976e2c1c1349b2454.jpg)
prije 20 dana, 14:11
Tenisice su prljave i u oglasu a koliko vidim dlake se vide i na slici iz oglasa Ako vec prodajes nesto,pa bar ih ocisti,operi,pa slikaj i prodaj Nije istina da nije vidjela unutrasnjost tenisica s dlakama I tenisice koje su jednom nosene nemaju toliko crn đon
prije 20 dana, 14:19
> kozmetika88: > Tenisice su prljave i u oglasu a koliko vidim dlake se vide i na slici iz oglasa > Ako vec prodajes nesto,pa bar ih ocisti,operi,pa slikaj i prodaj > Nije istina da nije vidjela unutrasnjost tenisica s dlakama > I tenisice koje su jednom nosene nemaju toliko crn đon Iskreno ja nisam primjetila dlake u oglasu. Sad kad gledam ih vidim jer vec znam da su unutra. Ne znam na koga se odnosi ovaj dio na mene ili prodavacicu? "Nije istina da nije vidjela unutrasnjost tenisica s dlakama"
prije 20 dana, 14:27
> Matea4707: > Ne znam na koga se odnosi ovaj dio na mene ili prodavacicu? > "Nije istina da nije vidjela unutrasnjost tenisica s dlakama" Na prodavacicu Znaci imala ih je u rukama,vidjela dlake,nije istina da ih nije mogla usisavacem ili krpom maknuti prije slanja
prije 20 dana, 14:33
Bože dragi, ovdje bas svakakve musavice prodaju stvari. Gdje ih je jednom nosila, šta je kočila s njima kao Kremenko? Fuj.
prije 20 dana, 14:42
Ajojj nisam znala da su od satena. Da, onda je baš zeznuta situacija, nisu baš za prati u mašini po meni. To da su nošene jednom je skoro sigurno laž. Ali mislim da slika u oglasu prikazuje realno stanje stvari s gornje strane. Je li bilo slika gdje se vidi đon ili onaj dio gume oko njega koji su isto dosta prljavi? U svakom slučaju, pustite negativnu. Ako drži do svog profila i reputacije, vjerojatno će se pokušati dogovoriti s vama.
prije 20 dana, 16:05
> Mimi1998: > Ajojj nisam znala da su od satena. Da, onda je baš zeznuta situacija, nisu baš za prati u mašini po meni. To da su nošene jednom je skoro sigurno laž. Ali mislim da slika u oglasu prikazuje realno stanje stvari s gornje strane. Je li bilo slika gdje se vidi đon ili onaj dio gume oko njega koji su isto dosta prljavi? U svakom slučaju, pustite negativnu. Ako drži do svog profila i reputacije, vjerojatno će se pokušati dogovoriti s vama. Najveci je problem u tome da su kao nosene jednom, a stanje u kojem su dosle prikazuje suprotno. Taj dio s gornje strane na slici u oglasu mi se nije cinio problem (mislila sam to oprati). U oglasu je bila samo ta jedna slika koju sam stavila (trebala sam traziti vise slika a ne vjerovati na rijec). Najgori dio su ove dlake iznutra (koje uzivo izgledaju jos gore nego na slikama) te mrlje koje su vjerojatno pretpostavljam od zuljeva. A nisam ni spomenula ustajali miris. Stvarno nisam ocekivala da netko moze poslati takve tenisice. Poslala sam link teme prodavacici pa cu vidjeti sto ce mi odgovoriti.
prije 20 dana, 16:28
Pa, neznam dal itko želi obuti tenisice osobe koja ne četka ljubimce, ne usisava, hoda bosa po tom podu, onda navuče tenisice na prljave čarape, i još ti žuljevi... neznam,strašno! I na sve to još neće napravit povrat. Sad ćete se natezati par dana, vjerkvatno če ti vratiti novce, ako negativnu i ostaviš, pobrisat ćeš je, i tako to ide na krpicama.
prije 20 dana, 16:47
Ne znam zasto ste zakljucili da cu pobrisati negativnu. Nikad nisam pobrisala niti jednu ocjenu, pogotovo negativnu.
prije 20 dana, 17:21
Ostavite negativnu jer je zbilja gnjusno poslati nekome tenisice pune dlaka, a i vidi se da nisu samo jednom nošene. Opravdanje da ih nije stigla bolje očistiti govori o njoj jer bi većinu nas bilo sram poslati prljavu i neočišćenu stvar nekome tko je to platio. Ja sve stvari koje prodam, dobro pregledam i ako su bile nošene, očistim jer smatram koliko god nešto malo koštalo, treba biti higijenski prihvatljivo onome tko je to platio. A dlake je bilo lako usisati i usisao bi ih svatko komu je stalo da kupac njegovih stvari bude zadovoljan.
prije 20 dana, 18:14
1 2