Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

SKRATITI HLAČE ILI NE, PITANJE JE SAD

Ha? Kupila ih baš zbog tog jer su do poda i sad neznam kaj bi s njima...problem mi je obuća, kaj se nosi na to? Moje cipele nemaju svrhu ispod tih nogavica😂😂😂 ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/7970c75f2b6cbc63bc10321d7d8cd793.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/6bf9c1a55ceb07bc9e18a5b087bd6f24.jpg)
prije 22 dana, 18:34
Malo googlala jer najčešće što uživo vidim jesu tenisice. Google nudi špičoke, sandale na punu petu… Sve to mi je kao za influencerice - pofotkat se jednom i nikad više to obuć. Pa ak prođe kod publike prođe. Možda pokušati sa birkenstockicama ? Nisu mi ni mokasinke a ni ove gladijatorice baš za to… ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/ef1797b8055f439c23204f85ed141e3f.jpg) Ne skratiti.
prije 22 dana, 19:34
Imam i birkice... Znači ni mokasine ni sandale nejdu ni na kratku ni dugačku verziju? Te duge hlače znači dobro stoje samo fotomodelima? 😃 Okidoki, olakšala si mi, bum ih prodala😂😂😂
prije 22 dana, 20:15
Ne bih ih ni ja skratila… al vjerujem da idu odlicno na natikace. Super im je ovaj sav na dnu nogavica, malo siri.. svidjaju mi se takvi savovi, volim detalje 😄
prije 22 dana, 20:26
> Nitospitos: > Imam i birkice... > Znači ni mokasine ni sandale nejdu ni na kratku ni dugačku verziju? > Te duge hlače znači dobro stoje samo fotomodelima? 😃 Okidoki, olakšala si mi, bum ih prodala😂😂😂 😂 ma nee! Više mi djelovalo sa nisi tip od špičoka na te hlače već evo kako naslutih - birkice. Probaj s njima, vjerujem da su pun pogodak. Da, meni ovako vizualno ni mokasinke ni sandale nisu za ovakve hlače, ni na skraćene nogavice a ni do poda.
prije 22 dana, 20:38
😂😂😂A, okej, super, može onda na birkice. Možda i zimske džombe... Da, nikak špičoke, ni platforme nisu moj đir. Baš dobro da sam vas pitala, ja zapela bezveze za nešto, a riješenje mi je pod nosom!
prije 22 dana, 20:50
Hvala kaj ste me otrijeznile! Nekad mi fakat gluposti padaju na pamet...
prije 22 dana, 07:34
😂🤭 Dogodi se da u našoj glavi neka kombinacija djeluje top, kad se obuče flop. Znalo mi se i samoj dogoditi. 😂 Ma i drugi put ako zatreba, tu smo! 😉☺️
prije 21 dan, 07:46
Hlače su odlične, ako ti ne valjaju slobodno mi ih pošalji ako su duljine 34. Ne bih kratila nikako zbog ovih džepova, radije bih kupila još jedne već skraćene. Od obuće mi tu ne paše ništa što ne podnašam, a to su mokasine, balerinke i natikače. Meni sva moja obuća ide na njih, tenisice raznih vrsta i boja i zimi gležnjače. Ja imam tih visokih tenisica puno i sve mi to ide. Od sandala će ići i jedne AS98 koje bum si u ponedjeljak kupila. Kaj ima na forumu, nije me bilo 10 dana, kaj se isplati čitat?
prije 21 dan, 08:42
> KreativnoSelo: > 😂🤭 > Dogodi se da u našoj glavi neka kombinacija djeluje top, kad se obuče flop. Znalo mi se i samoj dogoditi. 😂 > Ma i drugi put ako zatreba, tu smo! 😉☺️ je, ovo je skroz točno i kod mene! Pogledam se u zrcalo i kažem si- pa ne budeš valjda takva išla van!
prije 21 dan, 08:45
Urbanica kaj ti ne nosiš skinny? 😂😂😂 Je, Selo, u pravu si, top-flop, živa istina😂😂😂 Najbolje kombinacije su one bez puno kompliciranja.
prije 21 dan, 09:17
Baš sam se pitala di si, što te nema, fališ na forumu..
prije 21 dan, 09:19
Urbanica sve nosi, al u skinnyju si je najzgodnija. Sad je napravila par izleta prema trapezu i culotteu. Otišla je na jedno događanje u Split, a uvjet je bio da ništa ne kupi već iskombinira iz ovog što ima. Hlače koje je nosila je baš turbo zaflekala jer je gostima spakiravala kolače i meso. Masnoća ko u priči. Svečana odjeća i hrana ne idu zajedno (čitaj: svadbe su glupe). Provela se dobro na moru, umočila je mali prst. Vratila se u punom sjaju, a ne vjeruje da je ikome nedostajala. Idem nekaj pročitati pa napisati..
prije 21 dan, 11:48
Gle, ja nisam najboljim frendicama išla na svadbu, toliko o mom stavu, užasna sam! Opaaa, culotteee, sa šlagom i umakom! Ajd, drago mi je da si napravila mali escape od skinica, znaš da ih nevolim😂😂😂
prije 21 dan, 13:20
Svilena opravica i tanke petice na Otvor ženo kapiju......!!!! Znam, to te odbilo!!!
prije 21 dan, 14:08
1 2