Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Gdje je nestala Crna lista?

Naslov sve kaže, ali evo i tu - gdje je Crna lista? Bila je pinana na vrhu.
2018 08 16
Ok, ali kako i gdje možemo provjeravati listu? Na koji način će biti pohranjena i dostupna svim korisnicima? Jer ako je GDPR u igri, onda će i ovako linkana po temama uroditi brisanjem tema. Totalno bezveze, jebemu.
2018 08 16
Postoji još uvijek tema "Obavijest- prije uplate pretražite crnu listu"- pa kako da onda nova korisnica dođe do linka?
2018 08 16
Evo link pa koristite ovu temu kao crnu listu da se ne rasipava okolo.
2018 12 20
Zna li se kako izgleda ta Lorena?
2019 02 20
Ali ovo je tek formiran nalog za plaćanje. Nije potvrđen i nije plaćeno. Kako može itko to prihvatiti kao potvrdu uplate?
2019 02 21
ne znam kako izgleda Lorena, nisam pustila paket kad sam vidjela komentare na njenom starom profilu "bela145". na ovaj profil "mojekrpice2211" nisam mogla ostaviti komentar ni negativnu jer je profil blokiran nakon njene zadnje poruke (pokušala sam).
2019 02 21
Molila bih da se Korisnica21 doda na crnu listu ili di već. Zamjena je bila u pitanju (ona se meni javila), i kad je njoj došlo moje kao ništa joj ne paše i poderana košulja (kao) i ja velim dobro ajde vratimo si stvari, njoj je njezino sve uredno vraćeno a moje, pitaj Boga di je, navodno na tisku u Senju, kao teta na tisku je krivo poslala, ona je sve prepisala kako treba (ja sam u Sisku). I nakon što sam ju zamolila da vidi si su moje stvari i šta je s njima, muk...pravi se mutava. Negativnu bih joj rado ostavila da znam da neće ona meni, a hoće. A to mi se ne da, pa ako ima ovdje još gdje da ju napišem, da se cure ne opeku kao ja, slobodno mi napišite.
2019 03 03
> Blikeblond: > Molila bih da se Korisnica21 doda na crnu listu ili di već. > Zamjena je bila u pitanju (ona se meni javila), i kad je njoj došlo moje kao ništa joj ne paše i poderana košulja (kao) i ja velim dobro ajde vratimo si stvari, njoj je njezino sve uredno vraćeno a moje, pitaj Boga di je, navodno na tisku u Senju, kao teta na tisku je krivo poslala, ona je sve prepisala kako treba (ja sam u Sisku). I nakon što sam ju zamolila da vidi si su moje stvari i šta je s njima, muk...pravi se mutava. > Negativnu bih joj rado ostavila da znam da neće ona meni, a hoće. A to mi se ne da, pa ako ima ovdje još gdje da ju napišem, da se cure ne opeku kao ja, slobodno mi napišite. Obavezno ostaviti negativnu. Osvetničku negativnu adminka obriše na zahtjev. Ovo što pišete je čista laž i krađa. Lijepo Vas je izvozala. Nađite ju na FB i kontaktirajte prijatelje, zovite doma roditelje... Nemojte odustati.
2019 03 03
> Tanči14: > > Blikeblond: > > Molila bih da se Korisnica21 doda na crnu listu ili di već. > > Zamjena je bila u pitanju (ona se meni javila), i kad je njoj došlo moje kao ništa joj ne paše i poderana košulja (kao) i ja velim dobro ajde vratimo si stvari, njoj je njezino sve uredno vraćeno a moje, pitaj Boga di je, navodno na tisku u Senju, kao teta na tisku je krivo poslala, ona je sve prepisala kako treba (ja sam u Sisku). I nakon što sam ju zamolila da vidi si su moje stvari i šta je s njima, muk...pravi se mutava. > > Negativnu bih joj rado ostavila da znam da neće ona meni, a hoće. A to mi se ne da, pa ako ima ovdje još gdje da ju napišem, da se cure ne opeku kao ja, slobodno mi napišite. > Obavezno ostaviti negativnu. > Osvetničku negativnu adminka obriše na zahtjev. > Ovo što pišete je čista laž i krađa. > Lijepo Vas je izvozala. > Nađite ju na FB i kontaktirajte prijatelje, zovite doma roditelje... > Nemojte odustati. E to nisam znala. Hvala vam puno na infu. Jednom jesam tako (ovo mi je drugo takvo slično vozanje tu) i tada mi se to desilo, ona meni negativnu i adminku sam moljakala godinu dana da mi obriše. Možda sam ja malo luda ali mi je važno da nemam negativnu ako ju ne zaslužujem :D EDIT: Nakon što sam se dotičnoj korisnici zaprijetila da ću doslovce sjest u auto i krenut ju potražiti, odjednom su me zvali iz tiska u Senju da je netko javio da je to moj paket. Tete iz tiska su izišle u susret i poslale mi ga poštom s time da ja platim poštarinu. Na kraju sam dobila stvari no ostala sam bez 48 kn sveukupno od poštarina. P.S. Košulja nije bila poderana i vidjela sam da je korisnica blokirana. Hvala adminkama na brzoj reakciji i vama cure na savjetu.
2019 03 11
MoliM Vas da blokirate i DA KORISNICU Matejica89 dodate na crnu listu. poduzmitre nesto sa korisnicom Matejica89. Nakon uplate mi se javila i poslala mi laznu sifru paketa od onda se ne javlja. Ime na koje sam uplatila novce je MATEJA ŠTIBUREK
2019 03 20
Pozdrav, je li imao itko negativna iskustva s korisnicom Belfegora? Djevojka mi se ne javlja vec dva dana od uplate iako ima pozitivne recenzije...
2019 03 21
Pozdrav, korisnica anchy 234 je Lorena Jakolić koja se nalazi na crnoj listi ( pod brojem 420)
2019 04 16
Pozdrav! Molim Vas da korisnicu MarinellaOs stavite na crnu listu i blokirate ju. Nakon uplate i mojih upita da li je paket poslala, odgovorila je pozitivno..na molbe da mi napiše šifru odgovara da mi je poslala što nije i da će poslati kad poslika....Naravno da nije a sad se više niti ne javlja na poruke. Uplata je išla na ime STEFANI MUDNIĆ.
2019 05 03
> sanjas: > Pozdrav! Molim Vas da korisnicu MarinellaOs stavite na crnu listu i blokirate ju. Nakon uplate i mojih upita da li je paket poslala, odgovorila je pozitivno..na molbe da mi napiše šifru odgovara da mi je poslala što nije i da će poslati kad poslika....Naravno da nije a sad se više niti ne javlja na poruke. Uplata je išla na ime STEFANI MUDNIĆ. Doticna Stefani je odavno na crnoj listi Zasto niste provjerili podatke prije uplate Ovako se mozete pozdravit s novcima.jer doticna jos nikome nije vratila novce A ima puno blokiranih profila ovdje
2019 05 03
1 2 3 4 5 ... 7