Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Squat challenge??? iskustva??

Isplati li se raditi to 30 dana? jesu li vidljivi rezultati bez ikakve druge vjezbe? pisite iskustva
2016 02 23
Izolacijske vježbe takvog tipa nemaju nikakvog efekta ako samo krenes iz vedra neba raditi čučnjeve, pogotovo ako prije toga nisi kontinuirano vježbala (onda neces ni moći izdržati taj tempo). Upućena sam u to pa znam da sami za sebe ti izazovi nemaju smisla, osim ako se ne trenira cijelo tijelo sustavno po nekom ustaljenom rasporedu pa se kao "začin" i pojačanje na neku odredenu skupinu mišića doda i "challenge". :) Ako imaš još kakvo pitanje, samo reci :)
2016 02 23
Ja sam probala to i iskreno- koljena mi nisu izdržala taj tempo. Istinabog, zbog dugogodišnjeg bavljenja sportom ni nisu najbolja, ali ubilo me to. Našla sam nešto što traje 3 mjeseca, ali je podijeljeno na faze- prvo za početnike za "zagrijavanje", pa medium faza, pa za napredne. Mislim da bi možda to bilo pametnije. Idem baš to probat naći...
2016 02 23
Ako hoces povecati/zategnuti straznjicu najbolje bi bilo da investiras u bucice pa krenes od tud. I naravno, puno jesti.
2016 02 23
Ja sam si instalirala aplikaciju na mobu za guzu i noge ponavljanje tri vjezbe iskreno se nadam rezultatima .htijela bih samo zategnuti malo ta podrucja i naravno razbiti celulit ;radim dva puta dnevno navecer l oko ovog vremena drz te figeee :D
2016 02 23
evo ja odradila 27 dana, do nekih 80 komada sam radila odjednom, a dalje u setovima znači ne sve čučnjeve odjedanput, malo sam se istezala između setova i tak. uglavnom super sam zadovoljna, dosta mi se ta rit utegla, makar je moj problem bila veličina (jako mala plosnata guza). sad više nije plosnata tolko i učvrstila se, kaže muž da je odličnaa 8-) i noge su mi se ful zategle, inače nemam celulit al imala sam malo, sad nemam ništa. najbitnije je da pravilno radiš čučnjeve da ne opterećuješ puno koljena. ja sam gledala po youtubeu i frendica kaj je trenerica odbojke mi je pokazala kak točno. Tak da eto ja preporučam :)
2016 02 24
Ja sam se odvazila na taj challenge, da vidimo dali ista vrijedi ii mogu reci da sam za sad zadovoljna :) imam jos 8,9 dana do kraja...guza mi je cvrsca i povecala se... radim u sutu po 165 cucnjeva... izmedju nekad uzmem par sekunda pauze ... samo treba pravilno disat i pravilne cucnjeve radit. Da koljena budu, tj taj kut nogu 90 stupnjeva. i to je to.. a inace nista ne vjezbam :)
2016 02 25
Ja sam već odradila jedan mjesec i sad nastavljam! Jako sam zadovoljna i vide se rezultati...s obzirom da uopće ne treniram i nisam sportski tip... Nadam se izdržati do ljeta!!!
2016 02 25
Ja sam probala, ali nažalost izgubila volju nakon par dana :( Jel se vide neki rezultati već nakon mjesec dana?
2016 02 25
Ja sam vjezbala sa utezima od 3 kg i sipkom od 20-25 , rezultati su bili predobri..jako naporno, ali se isplati, 4 cm u 3 mjeseca se povecala guza i podigla..sad sam stala nazalost pa se ispuhala 😀
2016 02 27
Ni jedna vjezba nije dobra ako ju konstantno radis isto. Cucnjevi nisu dobri za koljena pogotovo ako ih nepravilno radis(koljena uvijek moraju biti iza stopala u cucnju). Ako zelis dobiti guzu ili ispraviti liniju najbolje bi ti bilo da pocnes sa vjezbama za noge i trup te ih mjenjas, malo radis trup, malo noge, malo guzu i onda ces dobiti vidljivi rezultat i sklad. Moj savjet iz vlastitog iskustva :) samo vjezbanjei jedino vjezbanje ce ti pomoci, nista drugo :)
2016 02 28