Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Ciscenje lica

Drage cure mozete li mi nesto reci vise o postupku samog ciscenja lica. Koliko traje, kako izgleda, cijena, dali se isplati, vasa misljenja. Nikad nisam bila a razmisljam kako bi se rijesila sitnih pristica. Mozda jos neka preporuka za salon u Zg? Hvala na odgovorima
2016 02 24
Ja sam išla u salon Lotos (Dubrava), cijena je bila 270 kn. Boljelo je i trajalo oko 2 i pol - 3 sata sveukupno (parenje lica, čišćenje, maska, ampula, bla bla..). Nije to imalo pretjeranog smisla jer sam išla od 14 do 17 godine svaki mjesec i stanje je bilo više manje isto. Prošlo proljeće s 18 god sam u istom salonu uplatila 10 tretmana mikrodemoabrazije, svaki po 400 kn i otad nisam išla na čišenje (btw svakih 8-10 dana jedan tretman mikrodemoabrazije) i lice mi se skroz očistilo. Taj tretman ne boli i jednostavno rješava probleme akni, prištića i većine ožiljaka (obnavljanjem površinskog sloja kože, radi se mikropiling). To je bilo ful ugodno nakon onog dvosatnog mučenja lica, s tim da je kozmetičarka vrhunski stručnjak u svom poslu. Ako si možeš priuštiti ovo, preporučam, a ako ne, i povremeno mehaničko čišćenje lica nije na odmet :)
2016 02 24
Hvala ti puno na odgovoru malo cu prosurfati oko tog tretmana. Ja nemam velikih problema sa aknama ali opet ne mogu zanemariti. Pojavile su se tek u 19toj godini, a sad imam 20. Cijeli pubertet sam prosla bez ijednog pristica i evo sad se borim vec godinu dana da se rijesim toga.
2016 02 24
Probaj primjeniti prehranu,izbaci secere,masti..
2016 02 24
Na prehranu pazim bez obzira na lice tak da nije to uzrok problema ;).
2016 02 25