Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Herbalife-iskustva

Bok curke.. Zanima me dali je koja pila te šejkove i čajeve.. Dali ste zadovoljne?
2016 03 10
Skupi sport :P :P
2016 03 10
Bas to, skup sport.... ali oni shake-ovi pogotovo od vanilije su odlični, šteta sto pakovanje kosta oko 50eura.. moji su konzumirali njihove proizvode,pa sam i ja shake i guaranu, nemogu reci da sam primjetila neke drasticne promjene, za guarana kapsule kazu da su dobre za menstrualne bolove, meni nis nije djelovalo...ako ste dobri trgovci,sposobni i komunikatvni,znate uvalite robu klijentima onda je to super kao dodatni posao,uz to imate razne radionice, sastanke cak u inozemstvu, meni nikad to nije bilo napeto...
2016 03 10
Naravno da mršate kad pijete shakove tj prah i vodu ,poanta herbalifea je navući ljude u začarani krug,znači zakačit ih da kupuju i kupuju...bija sam na jednom njihovom seminaru i činilo mi se kao mantranje,psihičko zatupljivanje,nagovaranje nešto kao jehovini ili krišna ili sl.
2016 03 10
Guarana je za podizanje energije, a ne za menstrualne bolove, vec dugo nisam nista takvoga cula :D znam curu koja je koristila herbalife duze vrijeme, nit je smrsavila, nit je bila nesto ekstra zdravija ,:( a davati 50 eura i vise za neki prah je suludo, bolje da kupujes kvalitetne namirnice i vjezbas :)
2016 03 10
> Anamarija02: > Guarana je za podizanje energije, a ne za menstrualne bolove, vec dugo nisam nista takvoga cula :D znam curu koja je koristila herbalife duze vrijeme, nit je smrsavila, nit je bila nesto ekstra zdravija ,:( a davati 50 eura i vise za neki prah je suludo, bolje da kupujes kvalitetne namirnice i vjezbas :) nezz tko mi je bio rekao to za guarana kapsule, ma ionako ja sam to koristila samo zato jer su moji imali proizvode na zalihama,nesto su konzumirali ostalo prodali i aj bok ;) naime ja isto ne ludujem za njihovim proizvodima,relativno kontroliram prehranu, i redovito odlazim u teretanu,mjesecna članarina me manje košta od Herbalife praška, i rezultati se vide :D
2016 03 10
To je sve shit.Jedini način za smršaviti je zdrava prehrana i aktivnost.Sve drugo su zablude kratkog vijeka koje skupo koštaju jer se svaki kilogram vraća
2016 03 10
Frendica kupovala mjesecima i tvrdila da su super. Cilj je bio mršaviti. Nije smršavila. Njen novčanik doduše jest. Sastojke Herbalifeovih šejkova možeš reproducirati i sama. Imam fotku naljepnice. :') Pošaljem ako želiš. U biti smućkaš brdo zobi, par multivitaminskih tableta i tako, pretvaraš se da mršaviš time što piješ umjetni bućkuriš. Učinak isti kao Herbalifeov zagarantiran. :') Jer sačuvaj bože jesti prirodno. To je prejeftino i neegzotično. x-) (ne smijem se tebi, nego se prisjećam nje sada :() Hjoj, kad se samo sjetim tih šejkova i propalih snova da se može platiti shake pa biti mršav. ,:( :')
2016 03 10
ja znam ljude koji su to pili i smrsavili. ali su uz to pazili na prehranu i vjezbali. ali cim su prestali paziti na prehranu i vjezbati, kile su se vratile :D ima i oriflame shakeove, malo su jeftiniji i svi koji ih piju ih hvale. ali ja ne vjerujem da ti shake moze zamijeniti obrok i da tako mozes smrsaviti :)
2016 03 10
Frendica je nakon višemjesečnog ležanja u bolnici natukla kila i odlučila se na skidanje kg sa herbalife-om. Pomoglo joj je ali kao što je već navedeno - skup sport.
2016 03 11
ja sam bila na tome... i jako sam zadovoljna
2016 03 11
Zaobidji herbalife u sirokom luku!!!!! vjezbaj i pazi na prehranu. to je najzdraviji i najucinkovitiji nacin da smrsavis....
2016 03 11
Kolko sam cula, svi imaju jednu rijec za njih - sekta! Haha :')
2016 03 12
Curke moje to je vec opce poznato i vrapci na grani znaju da je herbalife prevara. Preskupi shakeovi koji ne znam cemu sluze. Rade si nakupujte voca i same radite shake prirodno doma.
2016 03 15
Tablete za mršavljenje - euhealth24.com/hr/drug/xenical-generic Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.
2024 04 08