Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Muški novčanik

Imate li prijedlog gdje se mogu za poklon kupiti ili naručiti novčanike za dečke, a da nisu neke visoko paprene cijene? Tražila sam po knjižarama,ali bojim se da im je kvaliteta kao iz kineskog shopa, a ne bih htjela kupiti nešto što će se brzo raspasti. Također sam gledala u jednoj privatnoj trgovini sa cipelama, oko 170 kn je cijena za kožne novčanike, kao prava koža... Nije li to malo ako je u pitanju prava koža....
2016 03 31
Springfield pogledaj to ne znam jel koža ali mi uvihek u prolazu kad bacim oko izgledaju ok, River Island kožni isto 17funti odlicni mi se cine, Asos mozda :| Ne znam otkud si i da li mozda imas dobru trg.Puma negdje, njihovi su fenomenalni izgledom, bar kozni i fora su,al preko neta sam uzela preko frendice koja nije u Rh tak da... vidi navedene :) Ne znam jel Zara ima mozda, nesto mi kao da sam vidjela...
2016 03 31
Ako ti nije problem doći do Mullera,tamo imaš odličan izbor. Ima dobar izbor novčanika od prave kože,a koliko se sjećam,prosječna im je cijena 300-400kn.
2016 03 31
Možda da pogledaš na asosu, ima ok izbor kožnih i markiranih (ako ti je i to bitno) novčanika. Ja sam za božić dečku naručila s asosa The British Belt Company kožni novčanik i baš je zadovoljan :") Sada više nema takvih, ali može se naći dobrih novčanika :)
2016 03 31
Deichmann, cak dosta jeftini, samo nisam sigurna za kvalitetu al sigurno bolje nego kineski :D a za Muller, neki dan sam gledala ja sam naletila po 170 kn i tako a ne 300 (mislim nisu svi po 100 i nesto ) al pogledaj ;)
2016 03 31
Hvala cure, ne znam sa Asosa kako ide naručivanje ako se radi o nekom poznatom imenu da ne bi imala problema kod stizanja pošiljke :/ Mullera se nisam ni sjetila, ali svakako ću tamo pogledati...i u Deichmannu isto.. Ne znam da li u S. Oliveru ima muških novčanika i koliko se kreću cijene?
2016 03 31
Moja je preporuka Guliver ... Kupila sam kod njih dva puta novčanik i stvarno su kvalitetni a cijena prihvatljiva . Ako želiš , mogu škicnuti danas kad pođem sa posla kak stoje stvari i javim ti . :D
2016 03 31
> Lunass: > Hvala cure, ne znam sa Asosa kako ide naručivanje ako se radi o nekom poznatom imenu da ne bi imala problema kod stizanja pošiljke :/ > Mullera se nisam ni sjetila, ali svakako ću tamo pogledati...i u Deichmannu isto.. > Ne znam da li u S. Oliveru ima muških novčanika i koliko se kreću cijene? Iz UK je odnosno Europe..nikakav problem sa Asosa niti navedenih dr.stranica. Jos na novu email adresu dobijes popust 15% ;) Samo treba upast preko jedne str.ako ti treba izgooglam je, sve legalno btw.
2016 03 31
I da, Gulliver je zakon bar zenski novcanik i remen sto imam :)
2016 03 31
Ma daaaj, kakvi komercijala dućani. Prije 5 mj sam prešla cijeli Zg uzduž i popreko u potrazi za kožnim novčanikom boje konjaka za dečka. Našla sam ga u dućanu na Tkalči, prvi dućan s lijeve strane, veliki bijeli izlog s torbama, kišobranima...imaš veliki izbor, Pierre Cardin, ima neđto i Navigarea i sličnih marki. 149 kn! Novčanik je vrh kvaliteta i prelijep. Ima svih boja što nigdje u Zg nisam vidjela!
2016 03 31
Probaj ovde imaju odlican izbor >>> https://novcanici.com/
2020 01 22