Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Neodgovornost

Ovako, prije 2 tjedna sam jednoj curi poslala upit za zamjenu. Odgovorila mi je dan-dva poslije da može i odabrala artikl za koji se želi mijenjat. Složila sam se i još sam priupitala u kakvom je stanju artikl koji ja želim, na to mi nije ništa odgovarala. Prošlo je 3-4 dana od mog upita i ja ju ponovno pitam jel želi zamjenu da znam, da ne rezerviram artikl jer ga možda želi netko drugi, napisala mi je da joj pošaljem dodatne slike i mjere, to sam odmah napravila i poslala. Vidjela je i opet nije odgovarala 4-5 dana. Ponovno nakon toga pitam jel još uvijek želi zamjenu i na to odgovori da da, ali da ima male blizance i da ne stigne. Imala sam razumijevanja i čekala, ali stalno vidim da je na profilu, ili da je bila aktivna prije 2-3, ali odgovora nema. Još uvijek čekam da mi odgovori, ali ništa. Ne znam jel je toliko teško da ako već dođe na krpice (i ulovi vremena od dva mala blizaca) da odgovori na jednu pišljivu poruku. :s
2016 04 09
Ja bi odustala od suradnje.Ne volim se natezati.Ok,razumijem da ne možeš uvijek sve dogovorit u 5 min.Ali dogovarat se 2 tj.nema smisla.
2016 04 09
Znam i ja, i razumijem ako ima male kikaće, i imala sam razumijevanja, ali kad je već upjela odvijit malo vrema i doć na profil, onda ne rezumijem neodgovaranje. Da mi bar onda napise da ne zeli zamjenu, sve ok, a ne ovako da ja cuvam artikl, a mozda ga ne zeli uzet..
2016 04 09
Nista od toga , da se napokon i uspijete dogovorit cekala bi paket mjesec dana...
2016 04 09
To si i ja mislim..
2016 04 09
Razumijem da ne moze iste sekunde uz takve obaveze, ali brate mili, ako je prijavljena, moze se barem udostojiti odgovoriti nesto... Ne vjerujem da je to takav problem pogotovo ako je osoba kulturna. Ja bih odustala od suradnje i lijepo joj napisala zasto pa nek se misli za ubuduce...
2016 04 09
Znam da ovo nije za negativnu ocjenu jer nije doslo do suradnje ( s njezine strane), ali za neutralnu bi bilo??
2016 04 09
Neka te ne čudi to prijavljivanje-neodgovaranje, ja sam curi poslala upit za mjere i cijenu hlača i već me tri dana ignorira, a stalno se prijavljuje. Nisam niti nudila zamjenu na što neke odmah skaču, ali to neodgovaranje nikako ne mogu razumit..
2016 04 09
Ne mozes joj davati ocijenu jer nema suradnje.Postoje neka pravila za sta i kad se daje negativna ocijena. Mozes samo da joj napises sta osjecas i da zaboravis da si je ikad srela. Ne odgovorno jeste,ali nece ti biti ni prva ni zadnja takva ovdje. Bar na mene mozes racunati za zamjenu ili shopping (surađivale smo) :")
2016 04 09
Znam, ali napisala sam neutralnu ( neće joj naštetit, jer ako se ne otvori, nije niti vidljiva) čisto iz razloga da se zna da pokušavam 2 tjedna, ali ništa, upozorenje i njoj, a i njenim budućim kupcima..ne mislim ništa loše, ali previše je previše :)
2016 04 09
Pretjerujes!
2016 04 10
> rafaela1973: > Pretjerujes! Definitivno pretjerivanje !
2016 04 10
Ne možeš joj dati ni neutralnu, jer nije još tražila ni podatke za uplatu, ako sam dobro shvatila. Uostalom, kakav tebe mazohizam pokreće da uopće želiš surađivati s nekim tko na svaki tvoj upit odgovara za nekoliko dana (a na upit o stanju njenih artikala uopće ne odgovara)?
2016 04 10
sori ali napravila si glupost.. onda ako i kada dobijes od te osobe neg/neutral.. nemoj otvarati teme i cuditi se zbog cega si dobila to sto si dobila.. svi mi smo bili u tvojoj ak ne i goroj poziciji.. probas, ak nejdr nejde.. ides dalje.. a ne kao malo dijete
2016 04 10
ooooo...bez uvrede ikome, ali ovi dramatični opisi suradnji do kojih nije ni došlo (!!!) zvuče kao domaći radovi iz osnovne škole i još se traži upis neke ocjene. Eto tako. Ne znamo zasto. Pa nije ovo škola...take it easy )...ovo sve tu bi trebala biti zabava, zezancija, veselje, a ne durenje, urote & fajt s penalima ))))))
2016 04 10
1 2