Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

vodene kozice

....eto ja ih dobila u tridesetima, skoro pa su gotove, mašala. idući tjedan se vraćam na posao i dosta me ljudi isprepadalo da mi je imunitet nakon kozica u velikoj banani, a radim na mjestu gdje sam poprilično izložena virusima i bakterijama. teško da će mi doktor produljit bolovanje samo radi podizanja imuniteta, pa me zanimaju vaša iskustva vezano za kozice u odrasloj dobi, odnosno oporavak nakon njih, pa ajd da me malo utješite, hvala!
2016 04 14
Moj stari je imao koze poslije 45-e, poslije toga se ne sjećam da je kihnio ijednom ;) Normalno neki multivitamini, med, cink + c vitamin neće odmoći
2016 04 14
aj utješno, hvala ti :* a krkam se c vit i medom, papam zdravo i tako to.... ;)
2016 04 14
Ja imala prije 2 godine, sa 32...doktor mi rekao da malo povecam unos vitamina jer kozice dosta oslabe imunitet...doduse ja sam ih imala po zimi pa je veca vjerojatnost prehlade i gripe ali sve je proslo ok 😉....i jos sam 6mj poslije ostala trudna, hahaa
2016 04 14
Ja sam imala 23 godine. Imala par kozica, poslije tjedan dana natrag na posao u vrtić među djecu. Nisam imala nikakvih problema.
2016 04 14
Uh, sve me strah tih koza, posteno su me isprepadali, da se jedva prezivi... Presla 30 nisam jos imala.
2016 04 14
Ni ja ih nisam imala,prešla isto 30 :-) Dobiti ću sigurno kad mi malena bude imala.
2016 04 15
Hm, ja ih nisam dobila ni kad ih je necakinja imala, dvoje malih susjeda i prijateljica a bila sam stalno u kontaktu sa njima. Nisu svi imali odjednom, razmak po par godina.
2016 04 15
evo da i ja nekog utješim; ja prešla tridesetu i dobila ih na poslu, imala sam ih jaaaako puno, ali sve u svemu grozota je trajala 2-3dana, a onda je bilo već sve ok. ako primjetite da ste ih dobili, odmah na zaraznu, dobit ćete terapiju- obavezno piti lijekove koje vam daju i sve će biti ok. ja sam na kraju samo ružno izgledala, jer ih je bilo jako puno, ali niti su češkale, niti ništa. četvrti dan sam već prala prozore po kući :) jako je bitno da se terapija počme piti unutar 24 sata od izbijanja osipa, onda se bitno smanjuju komplikacije i simptomi. hvala cure na onim gore utješnim riječima, malo ste me ipak smirile :")
2016 04 15
suprug je imao nedavno, ima 33, radno mjesto kao i tvoje -što se tiče izloženosti virusima i bakterijama. bio je na bolovanju minimalno koliko je trebalo, nije mu doktorica ništa extra davala. nije se nakon toga ništa razbolio, sve super. nije čak niti dobio lijekove jer bi bilo više štete nego koristi. kupao se u otopini hipermangana. moram priznati, podnio je to sve kao prava žena! :D
2016 04 15
U> blanka2: > evo da i ja nekog utješim; ja prešla tridesetu i dobila ih na poslu, imala sam ih jaaaako puno, ali sve u svemu grozota je trajala 2-3dana, a onda je bilo već sve ok. ako primjetite da ste ih dobili, odmah na zaraznu, dobit ćete terapiju- obavezno piti lijekove koje vam daju i sve će biti ok. ja sam na kraju samo ružno izgledala, jer ih je bilo jako puno, ali niti su češkale, niti ništa. četvrti dan sam već prala prozore po kući :) > jako je bitno da se terapija počme piti unutar 24 sata od izbijanja osipa, onda se bitno smanjuju komplikacije i simptomi. > hvala cure na onim gore utješnim riječima, malo ste me ipak smirile :") Hvala tebi na savjetima za nas koji nismo imali :)
2016 04 15
....tako su i meni savjetovali, ja poslušala i sve bilo ok. bravo za onog mm koji je to podnio kao prava žena :') :')
2016 04 15