Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

O slatka, slatka mala Ramona...

Dobar dan drage dame! :) Razmišljam (ne boli!) o tome kako su mi prije 10ak godina svi govorili kako je SVE to moje samo faza, kad odrastem bit ću normalna (zapravo sam još luđa), slušat normalnu glazbu (normalna glazba je??), kako ću promijenit stil, kako ću se počet oblačit KAO ŽENSKO (Bože me 'prosti)... i blablabla. Luda sam, na sve moguće načine... Još gora nego pred 10 godina... Pitajte mog psihijatra! :D I dalje slušam istu glazbu, tj. proširila jesam vidike, bolje sam upućena i to, ali opet se sve svodi na približno isto...punk, rock, metal i sve varijacije. I dalje se oblačim ''ko klošar'', tj. mama mi više ne pegla, a ja nemam vremena bit picajzla, pa sam još gora. Žensko jesam, pišam na sjedečki i imam sise. (kakve takve, ali imam) Kad sam počela radit i morala se obuć kao sav ''normalan' svijet, tata se zarumenio i rekao ''pa jel to moja *Naomily*, pa trebala bi se češće tako sredit'' A meni takva tlaka bit sređena da vam to ne mogu opisat, jedva čekam doć s posla i obuć se u ''svoje''... Baš mi nekak neudobno i neugodno... E sad, pitanje... Jel će mene proć ta ''faza''? Koliko godina imaš kad te prođe D FAZA? Kad si klinac, sve je ''faza'', pubertet, hormoni i blabla... Bezveze.
2016 07 19
Nema toga draga Naomily, netko se rodi star, a nekom je duša mlada i sa 70. Onda kažu lud. Šta te briga. Ne trebaš se uklopiti, baš naprotiv, ostani sebi vjerna. Nema tog luđaka koji će priznat da je lud. To bi značilo da si vrlo normalna. Sretno
2016 07 20
naomily nekoga prođu sve te faze a nekoga nikad :) ponašaj se i oblači se onako kako tebi najbolje paše, tko te želi takvu ok, ako ne ne mora, budi ono što jesi <3 <3 <3
2016 07 20
Svatko treba ostati autentican samome sebi. Postujem ljude koji su u svom filmu, imaju svoj stil, ne povode se za masom i trendovima. Takvi su danas rijetki. Ti znas kako se i u cemu najbolje osjecas i tako trebas i postupati, neovisno o drugima. Najbitnije je slusati samoga sebe i samom sebi ugoditi jer drugima ni sve ne bi bilo dovoljno. Moj brat ima 29 godina, predaje na fakultetu i dalje nosi starke, majice sa kojekakvim natpisima izlizane vec od pranja i sl. Isto to je nosio i sa 16 i 20. Takav je i briga ga. Isto smo mislili faza, ovo ono. Ne. Covjek nece niti u cipele niti u kosulje. Ne osjeca se ugodno. Jednom sam mu kupila Nike duksericu, obicnu crnu. On je skinio znak Najk, onu kvacicu, ne voli nositi nista "markirano". XD I bas ga volim sto je takav. Drugaciji mi je. Poseban. Neopterecen. Jednostavan. Skroman. Lijepo on izgleda, naravno, nije neki neuredan i sl, da se ne stekne krivi dojam. Jednostavno, nije klon ovih silnih zalizanih momcica sa krunicama i majicama na V izrez. Budi to sto jesi i uzivaj.
2016 07 20
...budi i ostani svoja i to je to....uzivaj.... <3 <3
2016 07 20
Koji god stil imala bitno je da imaš stil a ne da stil nosi tebe. To je ipak samo odjeća....evo mene u 40esetima u rozim i crvenim haljinicama koje sam uvijek izbjegavala, plavuša i rozo, barbika đir, e sad mi se baš to nosi. Sređen se mora biti pa koji god stil imala, dark, metal, šta ja znam već, zašto bi dozvolila da ljudi misle kako si nesređena.
2016 07 20
Ako si to ti i ako je tebi to normalno onda to nije faza :) Pusti druge :D
2016 07 20
Briga te sto ce selo reci :') :') budi svoja i to sto jesi nista ne mjenjaj <3
2016 07 20
Čisto sumnjam da selo ustvari uopce prica o nekome tko sluša zapravo sasvim uobičajenu glazbu i njeguje vrlo čest klosarski stil.
2016 07 22