Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Lažno i/ili pogrešno optuživanje

Poštovane krpičarke, Ne ulazim u temu tko je koga zašto i zbog čega prevario, međutim, u jednoj od prethodnih tema spomenut je moj nickname i profil "Nefertiti". Ni sa kakvim slučajevima prevare ili bilo čega drugog veze nemam. Već sam dugo na krpicama i do sad sam imala samo vrlo vrlo ugodne suradnje, kao prodavač, a još više kao kupac. Tema je u međuvremenu obrisana s foruma, ali mi ostaje žal što bi netko moj profil mogao dovesti u vezu s nečim lošim. Također, izgleda da je netko otvorio (lažni ili pravi ne znam) profil s vrlo sličnim nicknameom "Nefertiti111", pa vjerujem da je zbog toga došlo do zabune i da me nitko nije želio namjerno ocrniti. Zahvaljujem na pažnji. Irena Gregov P.S. I javna zahvala korisnici blablalala koju ne poznajem i nikad nismo surađivale, ali mi je javila u inbox da me se spominje po forumu.
2016 08 24
tebe da netko ocrni??Pa mi tebe znamo i znamo da si dobra dušica ništa se ne sekiraj,. uživaj u ovom lijepom danu :")
2016 08 24
Ma to je u onoj temi gdje se nezna tko je koga prevario, trolerski profili, takve ne treba hraniti.
2016 08 24
Sve pet ne uzrujavaj se ima ovdje svega
2016 08 24
Znači izbrisale su onu redikulsku temu... Treba one trolove na cl
2016 08 25
Pa onda ti moraš spomenut moj profil jer vjeruješ da je zbog toga došlo do zabune. Jer tebe se bezveze proziva al ako ti nekog bezveze prozoves nema veze jer si ti eto poštena. Sastavila si traktat od posta o svom poštenju a onda a onda radiš isto, tj. spominješ moj profil koji nikakve veze s tobom nema osim sličnog imena. Jer ako si ti poštena onda vjeruješ da je došlo do zabune jer ja imam sličan nick. A zašto pretpostavljaš da je zbog mog profila došlo do zabune? Jesam ja koga prevarila? A to sta ce nekome zvonit u glavi moje ime kao spominjano to nema veze, jer ti si, ponavljam opet, poštena.
2016 08 25
> nefertiti111: > Pa onda ti moraš spomenut moj profil jer vjeruješ da je zbog toga došlo do zabune. Jer tebe se bezveze proziva al ako ti nekog bezveze prozoves nema veze jer si ti eto poštena. > Sastavila si traktat od posta o svom poštenju a onda a onda radiš isto, tj. spominješ moj profil koji nikakve veze s tobom nema osim sličnog imena. Jer ako si ti poštena onda vjeruješ da je došlo do zabune jer ja imam sličan nick. > A to sta ce nekome zvonit u glavi moje ime kao spominjano to nema veze, jer ti si, ponavljam opet, poštena. milo, kome bu zvonil tvoj nick, znaci da eksuli obraca pozornost na sadrzaj upisa te i takvih. meni sve skupa, 'nako, odokativno, izgleda ko "komunikacija" jedne osobe same sa sobom, kroz nekoliko nickova.
2016 08 25
Koliko vidim na forumu je vrlo jednostavno nekoga lažno optužiti, i pri tome proći "lišo" tj. bez ikakvih posljedica.
2016 08 25
Nefertiti111 spomenute smo i jedna i druga, nešto u smislu da smo isti profil i da ih imamo još par te da su svi prevarantski. Upravo zato sam i otvorila temu i spomenula te. Ispričavam se ako si se našla prozvanom zbog toga, ali mislim da bi ti bilo u interesu da nas ljudi ne percipiraju kao istu osobu, a pogotovo ne kao prevarantice.
2016 08 25
Mene nitko nije spomenuo a molim te nemoj ni ti vise. Tko tebe i u kojem kontekstu spominje mene ne zanima , to rijesi s tom osobom a ubuduce ne radi pretpostavke s kojim se tebe profilom zamijenilo, je s onim sta si ti navela ispada da su tebe zamijenili sa mnom, prevaranticom pa te eto neduznu optuzili jer su nickovi slicni. I dosad me nitko nije zamijenio s tobom tako da se ni ubuduce ne bojim toga.
2016 08 25
Mislim da nitko (ok skoro :D ) i nije ozbiljno doživio te nove profile, što se palite 8-)
2016 08 26
Ma ja ih uopce nisam dozivila al necu da me netko proziva po forumu bezveze. Vise mi je dosta tema koje se sastoje od busanja o prsa i nekakvih dokazivanja. Bilo ih je i previse. Ma tapravo me i nije briga sta ce tko radit, mene neka ne spominju. Jer ruku na srce shvatio tko ozbiljno ili ne, post je poprilicno glup. I mislim da ni tebi ni bilo kome ne bi bilo svejedno da netko napise vjv su me zamijenili s npr. sonja90 a radi se o optuzbi za prevaru. Ne zelim da me se uopce spominje u tom kontekstu bez obzira oce li tko shvatit ozbiljno ili ne. Dalje nastavlja kako je "netko", tj. ja otvorio pravi ili lazni profil - a kad sam.ja otvarala profil njen nije ni postojao. Znam jer sam tad gledala. Reagiram cisto radi bezobrazluka, ide sebe oprat spominjuci mene. Da se razumimo ja te postove sa fejk profila nisam ni shvatila ozbiljno niti sam uopce pomislila da je ona prevarantica, ja reagiram samo radi spominjanja mog profila.
2016 08 26
Jasno, naravno, ali nemojte dalje nastavljati sukob zbog nepoznatih sumnjivih osoba.
2016 08 26
Kreativno <3 Ma i da nisam otvorila profil prije nje, nije lipo nekog spominjat u tom kontekstu
2016 08 27
<3 Slažem se!
2016 08 29