Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Novi članovi

Nova sam ovdje, a nisam primjetila neku temu za predstavljanje novih članova pa sam odlučila otvoriti jednu takvog tipa :)
2016 09 20
Ja sam nova.... ...već par godina :') Šalim se...nije loša ideja...ali mislim da je bila takva tema
2016 09 20
Pozdrav, nova sam na stranici...Ulogirala sam se i registrirala itd..Dodala sam artikle koje želim prodat..no, kad idem u postavke, dođe mi stranica gdje me pita da upišem ime dućana i da li želim da mi se pokaže ime i prezime i opis...napisan je i mail, jel. Sada, zanima me da li je to za one koji imaju dućane pa preko ove stranice prodaju svoje artikle ili svatko tko je registriran treba stvorit svoj virtualni "dućan" i onda kao preko njega se kupuje ili prodaje? prosurfala sam malo druge korisnike stranica i vidim da izgleda isto kao i moja i nigdje ne piše nikakav dućan. Zanima me samo da li trebam do nadopunit, znači napisat ime svog "dućana" i staviti neki opis pored toga? Puno hvala na odgovoru, jako bi mi to pomoglo. Lijepi pozdrav Alis Putinja
2016 09 20
Vaš profil je Vaš dućan :) Znači stavite u ime dućana ono ime za koje ste odlučili da vam se profil zove.Mail je obavezan,ime i prezime nije,grad je poželjan.U opis o meni ,možete a i ne morate napisati išta.Nadam se da sam pomogla :)
2016 09 20