Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Trazenje podataka i negativni feedback(-ovi)

Trazila sam slicnu temu, ali nisam nasla. Ako postoji slobodno nek adminka obrise :) Desilo mi se na proslom profilu da mi je zenska ostavila negativni feedback iako "suradnje" nije bilo pa me sad zanimaju 2 stvari koje bi voljela prokomentirati. 1. Ja kad sam kupovala i kad sam prodavala (nova sam, da se zna :) ) znaci od podataka mi je trebalo broj racuna, ime i prezime te koja je banka, medutim doticna mi je trazila uz to i kucnu adresu i mjesto i sve.. S obzirom da sam dala tatine podatke nije mi bilo svejedno ali to mi je bila prva kupilica pa si mislim mozda tak treba 2. .. Kad sam joj to sve dala je rekla da ipak odustaje, na sto sam poludila, ali sam joj pristojno odg da je to neozbiljno i s obzirom da ima moju tocnu adresu ne osjecam se sigurno, a ona mi na to ostavi negativan feedback.. Naravno da je taj negativan ostavio odraz na moje daljnje suradnje jer sam nova, imala sam 2 pozitivna i jedan negativni (realno ni sama od sebe tad nebi kupila hah) pa sam bila prisiljena napraviti novi i evo do sad nikakvih problema E sad vase misljenje, 1. Jel to opce bilo potrebno, davanje adrese 2. Jeste imale slicna iskustva 3. Da li vas odbije taj negativni kad vidite da je netko nov ili da ima samo par pozitivnih 4. Da li citate negativne ili jednostavno vidite da su tu pa odustanete od te krpicarke odmah Hvala :)
2016 10 09
Kada kupujem, dajem tocnu adresu ako se salje Postom. Ako prodajem, dajem ime i prezime, broj racuna i od adrese samo napisem 31 000 Osijek. Kada prodajes nekome, pri uplati im ne treba tvoja adresa detaljna. Ako ti je nelagodno davati adresu i kada kupujes, onda trazi od prodavacice da ti salje Tiskom.
2016 10 09
Ja detaljno citam negativne jer se ovdje svasta dogadja i nista vise ne prepustam slucaju. Postoji hrpa korisnica koje ostavljaju negativne zbog kojekakvih nebitnih idiotarija, takve negativne ne uzimam u obzir i opet bih kupila od korisnice kojoj su ostavljene jer shvatim da je imala posla sa ne bas uracunljivim osobama. Za takvu vrstu negativnih se javis Adminu u inboks da ti izbrise, ne radis novi profil.
2016 10 09
Obavezno citam negativne. Ako mi je dano prihvatljivo objasnjenje zanemariti cu negativnu i nastaviti cu suradnju. otresiti odgovori, komentari tipa 'imam zivot, ne visim stalno tu', operite artikal ili 'ovo je 2nd hand roba-sto ste ocekivali izazivaju u meni treperenje gornjeg lijevog kapka- takve suradnje izbjegavam. znaci, ako i dobijete negativnu vrlo jednostavno pojasnite zasto ste ju dobili.
2016 10 09
ako vidim negativnu u profilu tražim ju i čitam, imala korisnica 5, 50 ili 500 povratnih.. želim znati je li opravdana ili nije da znam hoću li nastaviti suradnju .. Također kao i @littleana razgovor s drugom stranom puno mi kaže o osobi, ja sam uvijek i uljudna i pristojna jer nikada ne znam tko je s druge strane, a opet, to je i bonton. Ne volim bezobrazne upade bez pozdrava, jako me to smeta i u startu vidim kako može biti ta komunikacija i eventualno suradnja. Ako mi netko uplaćuje također dajem ime,prezime, iban i grad s pt.brojem kako kaže @doraos, a ostalo za slanje poštom dajem i adresu. Ne vidim poantu da ste vi @dea.123 dobili negativnu a ona je odustala od kupnje, meni se čini da je to bilo bezobrazno i nepravedno ostavljeno i samo ste trebali objasniti u negativnoj zašto ste ju dobili
2016 10 09
Nije bilo potrebe za novim profilom, samo si trebala javiti adminki i ona to izbriše jer je razlog nelegitiman. Svašta od te korisnice. ,:( (Još uvijek joj se možeš javiti).
2016 10 09
koji vam je bio profil prije?
2016 10 09
Citam negativne,a zavirim i u nekoliko pozitivnih povratnih-kod starih korisnica cisto znatizelje radi :) a kod novih jer na laznim profilima zna biti i po nekoliko pozitivnih povratnih s takoder laznih profila :@
2016 10 09
naravno, odbijaju me negativne. uvijek ih iskopam i pročitam, a i raspitam se kod prodavača ili kupca kako su dobijene i koja je bila priča. a ako slučajno nađem sličnu stvar kod nekoga tko nema negativnu, kupim kod tog nekoga.
2016 10 09
Itekako pazim na negativne, mislim da je to jedan od razloga zašto jos nisam imala neugodnih iskustva na krpicama, a tu sam već par godina. Pogotovo pazim na negativne kod kupnje... Što se podataka tiče, ja šaljem Tiskom, i potrebni su takvi podaci...Sada obavezno traže i broj mobitela, pa i to pitam, jer ga cure često ne ostave same kad daju podatke...Kad je prodavač normalan, onda nema straha da će se takvi podaci zlorabiti, meni konkretno trebaju samo da ispunim onaj formular za slanje, nakon toga više ne.
2016 10 09
Ako osoba ima puno vise pozitivnih,necu kopati jednu dvije negativne jer cu pretpostaviti da nije prevarantica. Da misli varati nebi ostvarila puno pozitivnih suradnji :D Ja sam nedavno nakon lijepih iskustava pocela imati negativna. Dogada mi se da ljudima dam podatke,snizim cijenu,uklonim artikl iz prodaje a oni me zavlace i na kraju odustanu! Jednoj sam zeni bezobraznoj jako ostavila negativnu radi toga sto me bas pravila budalom,i ona meni uzvratila negativnom?! Tako da ima bisera na krpicama....://
2016 10 09
> Nina1706: > Ako osoba ima puno vise pozitivnih,necu kopati jednu dvije negativne jer cu pretpostaviti da nije prevarantica. Da misli varati nebi ostvarila puno pozitivnih suradnji :D > Ja sam nedavno nakon lijepih iskustava pocela imati negativna. Dogada mi se da ljudima dam podatke,snizim cijenu,uklonim artikl iz prodaje a oni me zavlace i na kraju odustanu! > Jednoj sam zeni bezobraznoj jako ostavila negativnu radi toga sto me bas pravila budalom,i ona meni uzvratila negativnom?! Tako da ima bisera na krpicama....:// za uzimanje podataka se ostavlja neutralna ,a ne negativna.
2016 10 09
Nina, u zadnje vrijeme bas te sa hrpom pozitivnih ispadnu muljatorice i prevarantice. Dogodilo se xy puta. Pa sok i nevjerica i onda se javi jos hrpa cura da je i njih nasanjkala ta doticna, ali su se bojale ostaviti negativne bas zbog te hrpe pozitivnih. Zato citaj povratne uvijek.
2016 10 09
Mene bas maloprije curka trazila podatke i racun, ja joj sve ostavila i za pet je minuta odustala, bez posebnog objasnjenja, kao da je problem napisati nesto u smislu "sorry, bla bla" No, opet, nezgodno mi je kvariti nekome povratne, pa jos uvijek vazem sto s takvima...
2016 10 09