Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Kozmetika za osjetljive oči

Ekipa, pomagajte! Što sam starija, pardon - zrelija, to su mi oči osjetljivije na sve i sva :,'( Svaki pokušaj šminkanja završava tako da izgledam kao uplakani rakun, a o nevizualnom rezultau bolje da ne govorim - peckanje, svrbež, žuljanje, suzenje......... Ima li neka od vas sličan problem, pa da me posavjetuje koju maskaru i tuš nabaviti?
2016 10 09
A i meni su oči osjetljive,čini mi se da je najbitnije da je šminka malo kvalitetnija i da nije stara....sad za oči koristim olovku i maskare Pupa i skroz su mi ok,a kupim ih u Mulleru-čini mi se da je tamo veći promet,tako da to dugo ne stoji na policama.....
2016 10 09
Bojim se da nije najbitnije samo kvaliteta šminke - do sada sam koristila Collistar hock i neke Diorove maskare, a to je, rekla bih, neupitna kvaliteta. Hvala svejedno :")
2016 10 09
Nemam preporuku, ali se pridružujem s istim tegobama. Primijetila sam da mi je gore kada koristim vodootporne maskare koje mi se u pravilu i vrlo brzo razmazuju jer mi se područje oko očiju lako i brzo masti. Primorana sam koristiti "suše" maskare, ako to ima ikakvog smisla.
2016 10 09
Ja npr. koristim maskare koje nisu vodootporne......
2016 10 09
> gitadevi: > Bojim se da nije najbitnije samo kvaliteta šminke - do sada sam koristila Collistar hock i neke Diorove maskare, a to je, rekla bih, neupitna kvaliteta. > Hvala svejedno :") ma nije bitna "marka".imala sam "šisedo" maskaru, imala osjećj kao da sam nakapala domestos. meni su lorealove ok maskare i ysl, a tuš nisam još nažalost otkrila.
2016 10 09
> gitadevi: > Bojim se da nije najbitnije samo kvaliteta šminke - do sada sam koristila Collistar hock i neke Diorove maskare, a to je, rekla bih, neupitna kvaliteta. > Hvala svejedno :") Ok,mogu se složiti....ali sigurno je bitno da šminka nije stara.......
2016 10 09
> Blliss: > > gitadevi: > > Bojim se da nije najbitnije samo kvaliteta šminke - do sada sam koristila Collistar hock i neke Diorove maskare, a to je, rekla bih, neupitna kvaliteta. > > Hvala svejedno :") > ma nije bitna "marka".imala sam "šisedo" maskaru, imala osjećj kao da sam nakapala domestos. > meni su lorealove ok maskare i ysl, a tuš nisam još nažalost otkrila. I meni su bile ok YSL.....;)
2016 10 09
Ysl 0 bodova, sad imam Baby doll - tragedija u tri čina :') :,'(
2016 10 09
> gitadevi: > Ysl 0 bodova, sad imam Baby doll - tragedija u tri čina :') :,'( alaverde je isto dobra.
2016 10 09
Na lancome hypnose liniju sam najtolerantnija. Dioru vise ni prismrdit, puno mi je prejak. Ysl se osuse u tjedan dana tak da me uz reakciju ociju i to odbija nemilo.
2016 10 09
> cipelitza: > Na lancome hypnose liniju sam najtolerantnija. > Dioru vise ni prismrdit, puno mi je prejak. Ysl se osuse u tjedan dana tak da me uz reakciju ociju i to odbija nemilo. meni su ok šta se tiče reakcije,no da jako se brzo osuše,a cijena boli glava.
2016 10 09
> Blliss: > > cipelitza: > > Na lancome hypnose liniju sam najtolerantnija. > > Dioru vise ni prismrdit, puno mi je prejak. Ysl se osuse u tjedan dana tak da me uz reakciju ociju i to odbija nemilo. > meni su ok šta se tiče reakcije,no da jako se brzo osuše,a cijena boli glava. Da. Ucinak odlican. Al odu u tri tjedna. Inace, nelos trik je i maskaru nanositi koji mm od samog korijena. Doslovno barem mm ako ne i dva.
2016 10 09
> cipelitza: > Na lancome hypnose liniju sam najtolerantnija. > Dioru vise ni prismrdit, puno mi je prejak. Ysl se osuse u tjedan dana tak da me uz reakciju ociju i to odbija nemilo. slažem se lancome je najbolji i meni, ysl bačen novac, a dior neću ni isprobavat ako je isto loš..
2016 10 09
Gud. probati ću Lancome. A tuš? Baš volem da se tuširam.
2016 10 09
1 2