Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Prevarantica - tea.tt, YSL Manifesto, 90ml, 380 kn

Poštovane, pazite s parfemom YSL - Manifesto 90 ml... korisnica o kojoj pričam već je obrisala profil jer sam ju razotrkila i javila joj to u inbox... Znači ako se pojavi oglas da netko prodaje EDP 90 ml za 380 kn i fotka je onako u ruci neke djevojke, e to je prevara. U oglasu je napisala da joj je "mačka potrgala kutiju" i da je zato nema. Otkrila sam ju jer sam usporedila original bočicu na kojoj na debelom staklu piše "YvesSaintLaurent" dok na njenoj bočici to nije pisalo. Kada sam ju zatražila novu fotku (jer sam mislila da je možda radi blica), prvo je izignorirala zahtjev a onda mi poslala fotku koju sam, zahvaljujući Google-ovom pretraživanju po fotki, skužila da je fotka skinuta sa stranog bloga... Uživajte!
2016 10 30
Sama ne može obrisati profil.
2016 10 30
Nisam to znala... Admini to rade ili?
2016 10 30
Nije izbrisala profil, vidi se tvoja negativna :) Admini označavaju profile za brisanje, da. I ovaj armani joj je fejk, vidi se iz rakete...
2016 10 30
Ništa nije obrisano. Upišeš u tražilicu njeno ime i - eto je. Zajedno s Manifestom.
2016 10 30
Ufff! Skupi artikli, a nijedne pozitivne! Da, mačka je kriva za sve! 😂😂😂😱😱
2016 10 30
a super je, kao nema kutiju, a u pozadini slike se vidi ljubičasta kutija od tog parfema. Očito su je preloše fejkali, pa je nije htjela staviti ,:)
2016 10 30
> SaraKedavra: > Nije izbrisala profil, vidi se tvoja negativna :) Admini označavaju profile za brisanje, da. > I ovaj armani joj je fejk, vidi se iz rakete... hej, pomislila sam da je obrisano jer mi je, nakon pokušaja objave neg.komentara, sustav javio da taj korisnički profil više ne postoji. I onda sam probala otići na profil i nisam mogla... wtf? Ok, nema veze, bitno da se vidi jasno i glasno! Hvala cure... ne kupujem često tu, tj. ne sjećam se da jesam (prodavala da ali kupovala... mislim da nisam) , pa eto ne znam te neke stvari (za brisanje profila by Admin i ostalo...)
2016 10 30
> SaraKedavra: > a super je, kao nema kutiju, a u pozadini slike se vidi ljubičasta kutija od tog parfema. Očito su je preloše fejkali, pa je nije htjela staviti ,:) Čovječe, ovo opće nisam skužila... hahahaha :)
2016 10 30
To stvorenje seli iz profila u profil. Vec vise ih je odstrijeljeno zbog prodaje slika s neta. I vrhunskih originala sa slikama iz crtanih. Steta sta nisi trazila podatke za uplatu.
2016 10 30
Bravo LeelaSimran, i hvala na upozorenju! :)
2016 10 30
> Uljeshura: > Bravo LeelaSimran, i hvala na upozorenju! :) <3
2016 10 30
> cipelitza: > To stvorenje seli iz profila u profil. Vec vise ih je odstrijeljeno zbog prodaje slika s neta. I vrhunskih originala sa slikama iz crtanih. Steta sta nisi trazila podatke za uplatu. Dammit! Nisam uopće znala jer je ovo prvi put da kupujem parfem na mojim krpicama... Ono ni u peti mi nisu bile ovakve mogućnosti prevare...Evo cijelo popodne čitam forum ovdje i zgrožena sam kakvih sve prevara ima! Ono, šok! Slj. put (ako bude), tražim i to iako je prevara:)
2016 10 30