Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Što je s blokiranim članovima?

Što se dešava s blokiranim članovima?Da li se nakon nekog vremena "odblokiraju"?Imala sam pozitivno iskustvo s jednim članom,poslala joj upit za haljinu i tek onda vidjela da je blokirana?Zbog čega,zašto ne znam (bilo bi dobro da se i objasni i da to stoji u profilu-iako znam da je nemoguće).Da li je ovaj član vazda :) izgubljen ili ima nade da se dođe do njega nakon nekog vremena?
2016 11 01
To ti nitko ne zna odgovoriti. Neki su zauvijek, neki se odblokiraju, neki naprave novi profil, neki presele na FB. Ovisi o prekršaju. Nekima će se i novi profili blokirati čim ih naprave.
2016 11 01
Velika većina njih posluje na fejsu, naletila sam na neke profile gdje su blokirane članice pa sam ih našla na fb jer su ostavile link na stranicu :)
2016 11 01
Baš ću pogledati ima li neki link.Zato i kažem,neki članovi se blokiraju ,a mi samo možemo da se pitamo zašto.Cura je po mom iskustvu bila draga,brza,poštena,a imala je i više od 1000 pozitivnih.Zaista se nadam da će je odblokirati i da nije ništa krupno.
2016 11 01
Nema nikakvog linka :(.Ni meni nije jasno.Meni je svejedno da li prodaje ili preprodaje,sve dok sam zadovoljna robom i cijenom.
2016 11 01
Mislim da je preprodaja zabranjena ovdje pa valjda zato. Ako ste prije @silkica, surađivale, možda imaš njene podatke pa potraži ju na fejsu ili kontaktiraj cure iz povratnih možda neka ima broj mobitela pa se uspijete dogovoriti :) u svakom slučaju sretno
2016 11 01
Blokirane mogu i dalje vidjeti poruke, jel? Ali be mogu odgovarati. Pa pošaljite im u inbox svoj mail ili broj telefona.
2016 11 01
Nije samo stvar u tome sto je preprodaja ovdje zabranjena, vec i u tome sto je ilegalno preprodavati bez otvorenog obrta.
2016 11 01
Nek onda blokira sve ćlanice,ima njih još odi koje kupuju po sekondhamdšopu i preprodavaju,nije fer
2016 11 02
Fer je. Kaznjivo je ono sto se moze dokazati, sto je preprodaja predmeta narucenih s ebaya, alija i slicnih stranica. Uostalom, preprodavanje odjece iz 2nd handa ili odjece koja je prethodno bila kupljena na krpicama nije problem osim u slucaju kad osoba tu odjecu prodaje za vise nego sto je bila placena. Bilo je pregrst ovakvih tema i cure su na njima linkale pravilnike i zakonske odredbe. Svatko se moze bez problema informirati o tome sto je kaznjivo/zabranjeno, a sto ne.
2016 11 02