Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Pomoc-suha koza lica

Inace imam mjesovitu kozu lica, no u zadnje vrijeme koza lica mi je uzasnoo suha, trenutno koristim afrodita kremu od kamilice( koja mi je prije cak znala bit i premasna) a sada kada je stavim na lice kao da je nisam ni stavilaa.. Imate koju kremu za preporucit?:)
2016 11 05
I meni je nešto koža suha u zadnje vrijeme pa ću probati arganovo ulje. Čitala sam dobre komentare :)
2016 11 05
Probaj ulje za lice. Imaju ga Olival, Loreal... Ja koristim Lorealovo ulje jer imam jako suhu kožu oko nosa i na području brade. Sve mi bude puno sitnih crvenih točkica i suho. Čim krene hladnije vrijeme to mi se pojavi. Uzela sam to ulje i navecer kad očistim lice gelom za čišćenje stavim ulje samo na suhe dijelove i odlično mi je :")
2016 11 05
Razmisljam da li da uzmem ulje, ali me strah da ne dobijem prištiće od toga :/
2016 11 05
Arganovo ulje nije komedogeno.
2016 11 05
Guglaj popis ulja i prije kupovine vidi je li komedogeno. Npr kokosovo ulje je jako komedogeno i ne bi se trebalo stavljati na lice.
2016 11 05
Inače, taj strah od ulja mi je apsurdan. U bočici ulja znaš što se nalazi, ali ljudi i dalje više vjeruju kremama u kojima se nalazi barem 20 sastojaka, od kojih mnogi poznaju samo nekoliko.
2016 11 05
koristim zelenu ziaju od masline, košta jedno 30 kn i predobra mi je, ugodnog mirisa unutra nakapam još nekoliko kapi bademovog ulja za lice- piše da je bez parabena skupe kreme dodatno isušuju kožu u mojem slučaju, čak i vicky volim se osjećati kao da nemam ništa na licu ali kako se inače ne šminkam nit koristim ikakve pudere, možda sam jednostavniji slučaj moja mama koristi plavu niveu, ja bi to isto vjerojatno koristila ali mi užasno smrdi, odvratan mi je taj miris i nakon nje je nemoguće oprati ruke
2016 11 05
Ako si mješovita onda ti vjerovatno treba hidratantna krema, a ne masna. Pokupi testere i probaj... Neka krema je ok kad je toplo, ali zimi postane "preslaba" , nisu nužno sve kreme za sva godišnja doba.
2016 11 05
trenutno koristim hidratantnu kremu :) strah me premasne kreme i ulja stavljat na lice, strah me da pristice ne dobije,iako nemam inace problema s pristicima morat cu si testere nabavit :/
2016 11 05
Ima Afrodita i serum...nisam probala, ali volim njihove proizvode :) Meni je za perutanje pomogao sapun od Bio Baze (netko spomenuo, suho i pore) na bazi aktivnog ugljena.
2016 11 05
meni je arganovo bilo komedogeno. sobila sam sitne prištiće koje sam zapravo osjetića samo pod prstima, ali svejedno smetaju. probaj lice čistiti s nekim tonikom bez alkohola ili micelarnu i općenito izbjegavaj kozmetiku koja sadržava alkohol. ako ti je koža mješovita a suha, zapravo je dehidrirana. probaj i s antiage proizvodima, jer oni su vrlo često jako pogodni za dehidriranu i suhu kožu. meni je recimo odličan bi good antiage serum i balea aqua serum. pa ih rotiram. i nisu skupi. tonike ne koristim, jer koristim micelarne i to od garniera rozu i bocassy koje nemaju alkohola i pašu mojoj koži.
2016 11 05
Otiđite u Kiehl's u Areni. Jučer bila..odrede tip kože..postotak vlage i preporuče što treba koži...dobijete testere za probati😊 Trenutno imaju popust uz kupon iz Glorije 30% i 40%na plaćanje American karticom. Jučer sam uz taj pooust kupila kremu koja inače košta 185kn..platila 111kn😊
2016 11 05
> poleirish: > meni je arganovo bilo komedogeno. sobila sam sitne prištiće koje sam zapravo osjetića samo pod prstima, ali svejedno smetaju. Baš sam išla čitati iskustva kad sam vidjela tvoj komentar i nekima arganovo ulje pomaže kod zatvorenih komedona, a nekima ih, kao i tebi, uzrokuje. Valjda svakoj koži drugačije odgovara. Mislim da ću probati miješati s jojobom. Koje arganovo ulje si koristila?
2016 11 05
Probaj Laverinu kozmetiku (ima u Mulleru). Organska je, veganska, nije komedogena i prekrasno hidratizira. Meni je njihova basis sensitive linija preporodila kozu, s time da nisam jos isprobala njihov serum. Otkad sam se prebacila iskljucivo na Laveru, nemam problema s pristicima, a suha podrucja koze su nahranjena i vise nisu zategnuta/ljuskava. Da nadodam, nije skupo. Kosta otprilike 50kn po proizvodu.
2016 11 05
1 2