Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Rupa među zubima :)

Dobra vecer, drage moje dame. Imam nekoliko pitanja u vezi ove teme i nisam znala kome da de obratim pa sam napidala ovdje; mozda dobijem savjete iz prve ruke! :D Naime, zanima me sto uciti po pitanju rupa među zubima. Nisu mi samo jedinice razdvojene, nego svi zubi (gornja celjust), a na donjoj samo jedinice i to jako malo, to mi ne smeta. Gledala sam ugradnju ljusica mozda, ali ne znam kolika bi bila cijena toga. Ili aparatic, ali tu se isto bas ne snalazim kad je cijena u pitanju pa vas molim za pomoc :) hvala vam puno!
2016 11 23
Ja bih uvijek dala prednost postupku koji mi ne oštećuje zube, a to je u ovom slučaju aparatić. Jasno, ako to uopće ima smisla i potrebe, a to će ti reći stomatolog.
2016 11 23
Pozz :) Prijateljica je prije par god riješila taj problem ugradnjom ljuskica,mislim da je placala 100€ komad. E sad,sto se tiče fiksnog aparatica,nezz koliko si spremna izdvojiti novaca ali jedna celjust je cca 7000kn :/ Svakako je najbolje konzultirati se sa zubarom,on će vam preporučiti što misli da je najbolje. Ja se borim sa prezbijenim zubima ;)
2016 11 23
Ovo je pogrešno razmišljanje da su ljuskice jeftine, a aparatić skup - ljuskice imaju rok trajanja. Prirodni zub je neprocjenjiv.
2016 11 23
> hanami: > Ovo je pogrešno razmišljanje da su ljuskice jeftine, a aparatić skup - ljuskice imaju rok trajanja. Prirodni zub je neprocjenjiv. Slažem se, i ja bi nastojala ostaviti zube prirodnima, bez obzira kaj s aparatićem sporo ide, ako si izdržala do sad- ne znam kolko godina imaš, budeš još godinu ili malo više. Breen i meni su umnjaci sve zube nagurali :@
2016 11 23
Slažem se,ali ona je zapela za ljuskice iako se njen zubar nije slagao. A to sto je ljuskica 'jeftina',pa i nije bas. 100€ je puno za nesto sto ti moze otpasti nakon nekog vremena ili puknuti ili sta ti ja znam. Peti element ma joj grozno,ja sam se grdno prevarila kad sam bila dijete,nosila sam mobilni aparatic al nisam dala da mi vade četvorku tkd nista nisam poravnala. A kako su umnjaci izašli,jos je nabijenije. :( A meni je iskreno puno dati toliko novaca za fiksni. Barem za sad :/
2016 11 23
Ja bi na tvome mjestu uzela fiksni aparatić i gore i dolje. Imaš svoje prirodne, zdrave zube koje će aparatić staviti na svoje mjesto. Po meni nema dvojbe
2016 11 23
Svidja mi se cijena fiksnih aparatica...dale ste mi sad za razmisljati...ja imam sve zbijeno radi umnjaka. Premlade ste cure da bi unistavale i brusile zdravi zub i stavljale ljuskice. Pitanje za one koji znaju...kad vec planiras stavljati aparatic,jel pozeljnije ici odabranom ortodontu ili su ok i one akcije s crnog jaja? Znaju nuditi aparatice za jednu celjust po cijeni oko 4-5 tisucica...u tu cijenu su obicno ukalkulirani i posjeti prilikom nosenja i skidanje i sve to kak vec ide....jel probao netko,zadovoljan uslugom?
2016 11 23
Ja imam maaali razmak između gornjih jedinica i to mi je jako smetalo kad sam bila mlađa a zubarica mi je preporučila da ne trebam stavljati aparatić posto je moguće da ce mi se zubi jos sami stisnuti kad naraste jos koji zub (umnjak). Naravno gore nisu izašli i jos uvijek si mrzim zubaricu zbog toga jer imam mali razmak haha :D ali slažem se sa drugima, ljuskice nemoj stavljati dokle god imas vlastite zdrave zube :)
2016 11 23
ja imam ljuskice na zubima koje traju od 3-5 godina, nisam brusila zube i cijena je bila 200kn jedna ljuskica
2016 11 23