Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Optički internet zna li itko?

Naime trenutno u stanu nemam interneta jer sam podstanar i nemam telefona. Pa sam vidjela onu ponudu od Vipa optički internet za koji kao ne treba telefonski priključak. U stanu treba samo kao biti ta nekakva optička utičnica. Pa me sada zanima jel itko od vas ima taj optički internet ili zna možda nekoga tko ga ima? I kakav je i kako ta optička utičnica treba izgledati?
2016 12 10
Nemam iskustva s optikom, pretpostavljam da se i za to trebaju dovlačit neki kablovi, tj za tu utičnicu...mi smo na b-netu isto bez telefona i ičega, samo čisti internet pa se raspitaj još malo, možda imaš kakvih drugih opcija. Ako ti zgrada podržava b-net (provjeriš na njihovim stranicama), znači da kabeli postoje, samo treba doć ekipa koja će ti ih spojit, dobiješ modem i to je to :)
2016 12 10
Ne znam baš previše o Vipovim ponudama i kvaliteti istih, ali evo ja sam do prije par mjeseci bila na bt-netu (ne b-net nego baš bt-net) i nisam bila pretjerano zadovoljna sa uslugom pa sam se prebacila na t-com jer trenutno imaju akciju gdje paket internet+telefon+televizija plačaš 180 kn prvih godinu ili čak dvije, a kasnije je 240 kn što je opet jeftinije od većine takvih paketa. Za sada sam prilično zadovoljna sa cijelim paketom pa evo iskreno preporučam :)
2016 12 11