Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

ŠTO UČINITI ????

drage krpičarke, trebam vaš savjet u ovom mom slučaju. Priča ide ovako: dana 18.12.2016. oglasila sam glamuroznu, vrlo atraktivnu krznenu bundu za vrlo prihvatljivu cijenu. javila mi se žena koja se jako zainteresirala za bundu, zamolila me rezervaciju do 05.01.2017. godine uz tvrdnju da ju kujupe 1000% i nikako ne misli odustati. OK, izvršila sam rezervaciju, označila na oglasu da je bunda rezervirana do 05.01. ali unatoč tome javio mi se jako veliki broj zainteresiranih kupaca s molbom da im prodam bundu i da plaćaju taj čas. budući sam žena od riječi, odbila sam sve ponude i rekla da bundu smatram prodanom jer je kupac ozbiljan. Danas, 03.01. (dva dana prije dogovorene uplate) dobijem poruku od žene koja je bundu rezervirala koja glasi otprilike ovako: " imam problem nisam sigurna da li ću moći petog uplatiti imam zdravstvenih i obiteljskih problema,stvarno,vjerujte mi,nije nikom za poželjeti,molim vas da li bi me još pricekali ako petog ne budem mogla sva sam negdje van svega,oprostite ne odustajemo samo Vas molim za malo vremena,planiram od danas do sutra evo takva je situacija,govorim istinu,vjerujte mi,molim vas.." . Na moj upit da li zna kada će biti u mogućnosti izvršiti uplatu nije mi još odgovorila! Budući ova bunda do sada, iako je rezervirana ima 724 pregleda i često iskače na naslovnicu, budući da sam tu bundu do sada mogla prodati barem 5 puta, budući su mi neke korisnice čak pisale da sam glupa što sam takvu stvar rezervirala na tako dugo vrijeme... pitam se što da radim ??? da li da i dalje čekam jer žena možda stvarno ima problema ili da budnu odmah i prije isteka 05.01. stavim ponovno u prodaju ??? Savjetujte me, jer stvarno ne znam kako postupiti.... bila sam vrlo blagonaklona, izišla u susret s rezervacijom, ali ova me današnja poruka skroz neugodno iznenadila i bacila me u bad!!
2017 01 03
Prodaj dalje.
2017 01 03
Ja bih sačekala. Ipak se žena javila i prije dogovorenog roka za rezervaciju i samim time pokazuje da joj je stalo. Trenutno je takva situacija kakva je, a ako se i nekaj nedaj Bože promijeni, uvijek stigneš prodati.
2017 01 03
čovječe, bunda je prekrasna! ma, ne čekajte više. čekali ste sasvim dovoljno, do dogovorenog datuma, a vjerujem da će se začas prodati. bili ste i više nego korektni.
2017 01 03
A možda se i ženica snađe do tog datuma...još su dva dana u igri. Sačekaj još njen odgovor, lijepo joj sve objasni i budi fer do kraja kak si i bila cijelo to vrijeme.
2017 01 03
Ja bih do tog 5. pricekala. To je bio dogovor. Bit ćeš mirna po pitanju poštivanja dogovora, a prodat ćeš ju ziher poslije. I da... Ona miss60 sportska tunika... Ne izvlačim se iz nje :)
2017 01 03
i ja sam razmišljala pričekati do 05.01. i vidjeti što će mi odgovoriti na upit kada računa da će uplatiti. ali mislim da na bilo kakvo odugovlačenje više nema smisla pristajati. teehee - drago mi je da ti je tunika "sjela" x-)
2017 01 03
Pricekaj.
2017 01 03
Oovisi o više stvari. Ako ti se jako žuri i hitno trebaš lovu, prodaj dalje. Ako je potencijalni kupac netko s dvojbenim povratnim informacijama, prodaj dalje. U slučaju da se radi o pouzdanoj krpičarki, a meni nije o glavu da odmah uhvatim neke pare, ja bih čekala i dalje - ako je ta bunda toliko divna i ima toliko upita itd itd, onda je neće biti problem lako udomiti i ako ova kupilica zbilja odustane. Ja sam znala čekati i po više od mjesec dana i nisam bila izigrana, a ostale smo si zbog tog gesta u lijepom sjećanju moje kupilice i ja ;)
2017 01 03
Gopodja je i kod mene rezervirla suknju do 05.01. No nije mi se javila ovakvom porukom . Svakako pričekati do5-tog. Po mojoj procjeni gdja je izrazito ozbiljna i očito da joj je nešto neplanski uletilo pa mora pomaknuti rezevaciju. Nisam mišljenja da zavlači.
2017 01 03
ovisi o profilu žene..kakve su joj povratne i koliko ih ima... u slučaju da ima dosta + povratnih, dala bih joj još jednu šansu s tim da bih idući rok dogovorila, recimo do kraja tjedna, i to bi bio zadnji. nemoj bit u bedu, bunda je hit i definitivno ćeš ju prodat..javi se tim ženama koje su te već pitale i eto
2017 01 03
sve ovisi o tome tko ti je kupac. prije bilo kakvih dogovora i eventual. rezervacija dobro je procesljat profil osobe koja zeli biti tvoj kupac. kad se dogovoris, definirate datum rezervacije, o tebi dalje ovisi jel predmet prodajes dalje ili produzujes rezervaciju.
2017 01 03
Pričekaj do 5.01. ako ne uplati prodaj dalje. Istina, bunda je predivna i vjerojatno ćeš ju prodati vrlo brzo, ali ne daj se predugo zavlačiti.
2017 01 03
I ja bi pricekala
2017 01 03
Ajooooj pošten-jeben situacija 😈 imala sam sličnu situaciju....reci joj da joj cuvas bundu do napr 13.01. i onda ćeš prodati dalje...jer ti trebaju novci i ne možeš više čekati 👌 . Ok je što ti se javila, neke cure ne bi niti to....ali mislim da je malo nekorektno i neozbiljno od nje tražiti od tebe rezervaciju od 20 dana i poslije se javiti da možda taj dan neće imati novaca da je kupi?
2017 01 03
1 2 3 4 5 ... 6