Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Dermatolog (Zagreb)

Drage cure..molila bih Vas od Srca da mi preporucite nekog kvalitetnog dermatologa (privatnog)?! Mozemo..pliz..odmah u startu dati zmigavac i zaobici dr. Sanju Greguric i dr.Jadranku Sokol. Dr.Andrija Stanimirovic je ok,al me vec pocinje odbijati od sebe,svojim stalnim pressiranjem da krenem sa kontracepcijom, te da ce mi to rjesiti probleme blazeg hormonalnog odmaka. A sto se tice..lokalnih preparata,katastrofa savjeti:svugdje agresiva bez efekta. Stoga..ako slucajno imate neko dermatolosko pozitivno iskustvo..plizzz javite. Thx ;)
2017 01 09
Moja su iskustva s dermatolozima, nažalost, takva da sam stava da tu specijalizaciju treba ukinuti. Nahodala sam se i naplaćala, ali problem nisam riješila... Djeluju samo lokalno bez interesa za pronalaženje uzroka pojave (oboljenja). Čula sam da u DZ Kruge postoji neka (lumen) dermatologica. Navodno je dosta otresita, ali stručna. E sad...nisam osobno bila pa ne mogu reći ništa iz vlastita iskustva. Postoji i na Rebru neka dr. (ne mogu joj se sjetiti imena) koja nije po specijalizaciji dermatolog (nego, čini mi se, imunolog), ali rješava (i to navodno vrlo uspješno) i probleme iz ove "branše" jer je vrlo svestrana i danonoćno je u bolnici (ima već dosta godona, a nema obitelj pa je valjda sva usmjerena na posao). No, čeka se oko godinu dana na pregled. Eto...više sam se izjadala nego savjetovala pa čekam i ja neki pametan odgovor. :)
2017 01 09
Hey ;-) tak mi je drago da si podijela svoje iskustvo, cjenim to, samo bih naravno,volila od Srca da si bar Ti bila uspjesna po pitanju ove problematike. Slazem se u potpunosti sa Tobom, nitko da se posveti uzroku problema, samo se 'krpaju' posljedice. I udjes u zacarani krug dermatologa,tretmana,krema...i svega cega jos ne, i vise nemas pojma kak da iskocis odatle. Uzas. I ja se...kao i Ti..toplo nadam, da ce se netko javiti sa pozitivnim utiscima&preporukama. Hvala Ti na preporuci za ovog imunologa ;-) malo se budem raspitala, koja bi to mogla biti.
2017 01 10
Ovo za doktoricu na DZ Kruge je točno. Zove se dr. Tatjana Marinović Remetić, izrazito je stručna i sposobna. Veliki minus joj je što na prvi pogled djeluje užasno arogantno, bahato i totalno bez empatije. Ako to možeš prevazići iskreno preporučujem. Relativno brzo se dobije termin na uputnicu dok vjerujem uz plaćanje da nema nikakvog čekanja.
2017 01 10
Hey ;-) Hvala Ti puuuno na preporuci. Ufff..nije nikakav bed, progutam ja arogantni stav,jer mi se do sada verzija suprotnog sadrzaja pokazala flopirajucom. :'( Thx... :)
2017 01 10
Hvala i od mene na informaciji. Ja sam se dugo liječila u Vinogradskoj i to nikako ne bih preporučila... Najviši medicinski domet su im kortikosteroidi...a terapije (barem za moj problem) identične kao prije 30 godina (kada se od istog poremećaja još kao dijete liječila jedna prijateljica). U Dubravi su, pak, potpuno nezainteresirani i osnovni im je pristup "glavno da niste u depresiji". :/ U svakom slučaju, želim svima puno sreće u daljnjem traganju!
2017 01 10
Wow..dobro si rekla. Doktorica je brutalna. Na najdoktor.com skoro svaka negativna na svakom polju. ]:)
2017 01 10
> Benedicta: > Wow..dobro si rekla. Doktorica je brutalna. Na najdoktor.com skoro svaka negativna na svakom polju. ]:) Pročitah komentare! Ajme..pa to je žena-zmaj... Od straha ozdraviš već u čekaonici. :)
2017 01 10
Da, kako je netko napisao, kod nje ne dolaziš na ćaskanje i milovanje po glavi već da te izliječi. Naravno da je nama pacijentima ugodnije kad čuješ toplu riječ, ali.... Prijateljica mi je bila kod nje medicinska sestra nekoliko godina i stvarno je prema svima pa i njoj bila takva, ali kaže da što se tiče stručnosti je stvarno super. Osobno sam bila nekoliko puta zbog nekih sitnica i svaki puta sam bila zadovoljna, isto kao i moj muž. P.S. Vidim da sam ime krivo napisala....Tajana
2017 01 10
Ja sam prije nekoliko godina isla privatno kod dr. Pavicic(Kvatric), imala sam strasne ekceme i dermatitis, a trudna.... Meni je pomogao.... eto ako sam ista pomogla... 😊
2017 01 10
Hvala. :) Ono što sam ja u ovom višegodišjem dermatološko-hodočasničkom iskustvu uspjela shvatiti je da su svi oni usmjereni prema nekom užem području interesa (subspecijalizaciji) pa ih treba tražiti i prema tom kriteriju. Dakle, moj problem dr.u Dubravi je bio apsolutno nezanimljiv i omah su me "otpilili", za razliku od Vinogradske... gdje su me (doduše, bezuspješno) liječili. :)
2017 01 10
> Meda81: > > Benedicta: > > Wow..dobro si rekla. Doktorica je brutalna. Na najdoktor.com skoro svaka negativna na svakom polju. ]:) > Pročitah komentare! Ajme..pa to je žena-zmaj... Od straha ozdraviš već u čekaonici. :) :') hahaha, da, istina, super si rekla.
2017 01 10
Hvala Vam puno na preporukama. Daaa, cula sam i za tog dr.na Kvatricu. Ima ih uistinu dosta, a pogodit pravog mi se (eto, u mom slucaju) cini ravno lutriji. Bas budem malo proanalizirala. Ako jos netko ima iskustva..slobodno nek se ukljuci. Radujem se cuti razna misljenja. Hvala ,-)
2017 01 10
> Natalija77: > Ja sam prije nekoliko godina isla privatno kod dr. Pavicic(Kvatric), imala sam strasne ekceme i dermatitis, a trudna.... Meni je pomogao.... eto ako sam ista pomogla... 😊 ja idem kod pavicica od kad sam bila mala a sad i moji decki. frajer je jednostavno genijalan i nema sanse da ga mjenjam. pomogo nam je bezbroj puta
2017 01 11
Pozdrav svima, naišla sam na temu pa da Vas pitam. Išla sam, na preporuku, zbog problema s kožom licana Kruge kod dr Tajane Marinović Remetić. Prije ljeta mi je rekla da bismo na jesen krenuli na (citiram) agresivnu terapiju jer je procijenila da imam odrasle akne (zatvoreni komedoni koji nisu upalni, ali su vjerojatno zaštopani). Stanje mi se od ljeta podosta popravilo, ali me kopka odlučiti se ići na tu "agresivnu" terapiju ili ne. Ima li možda koja iskustva što takva terapija uključuje? Koliko traje? Izaziva li ta terapija pogoršanje na licu a zatim se stanje smiri? Hvala unaprijed na odgovoru!
2019 02 01