Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

pomoć oko umjetnih noktiju

hej svima.. zanima me dali ima koja cura da se bavi geliranjem noktiju.. ja bih počela sama praviti pa ako je voljna pomoći mi malo tj objasniti kako i šta :)
2017 01 15
> XxAntonelaXx: > hej svima.. zanima me dali ima koja cura da se bavi geliranjem noktiju.. ja bih počela sama praviti pa ako je voljna pomoći mi malo tj objasniti kako i šta :) Pa treba ti "samo" kvalitetniji gel lak i lampa i mušterije. Znam da je kupovala za početak (ja bila pokusni kunić), u ofertissimi lakove, dm, bipi i mulleru.Lampu je kupila mislim u bipi. Sad s obzirom da ima kozmetički salon lakove kupuje od "trgovačkih putnika" .
2017 01 15
> Blliss: > > XxAntonelaXx: > > hej svima.. zanima me dali ima koja cura da se bavi geliranjem noktiju.. ja bih počela sama praviti pa ako je voljna pomoći mi malo tj objasniti kako i šta :) > Pa treba ti "samo" kvalitetniji gel lak i lampa i mušterije. > Znam da je kupovala za početak (ja bila pokusni kunić), u ofertissimi lakove, dm, bipi i mulleru.Lampu je kupila mislim u bipi. > Sad s obzirom da ima kozmetički salon lakove kupuje od "trgovačkih putnika" . znam da.. ali mislila sam ako netko radi da mi postupak neki ukratko napise ili snimi. nikad to nisam radila ali imam jaku zelju pokusati..
2017 01 16
> XxAntonelaXx: > > Blliss: > > > XxAntonelaXx: > > > hej svima.. zanima me dali ima koja cura da se bavi geliranjem noktiju.. ja bih počela sama praviti pa ako je voljna pomoći mi malo tj objasniti kako i šta :) > > Pa treba ti "samo" kvalitetniji gel lak i lampa i mušterije. > > Znam da je kupovala za početak (ja bila pokusni kunić), u ofertissimi lakove, dm, bipi i mulleru.Lampu je kupila mislim u bipi. > > Sad s obzirom da ima kozmetički salon lakove kupuje od "trgovačkih putnika" . > znam da.. ali mislila sam ako netko radi da mi postupak neki ukratko napise ili snimi. nikad to nisam radila ali imam jaku zelju pokusati.. Ma nije to neka nauka.Staviš bazu pa pod lamu, pa jedan sloj, pa lampa, pa drugi pa lampa, pa opet nadlak pa lampa, premaže nokte uljem/kremom i to je to.Negdje oko 30-60 sekundi je pod lampom.
2017 01 16
Čika youtube ima tutoriale za svakog vraga. ;)
2017 01 16
> Blliss: > > XxAntonelaXx: > > > Blliss: > > > > XxAntonelaXx: > > > > hej svima.. zanima me dali ima koja cura da se bavi geliranjem noktiju.. ja bih počela sama praviti pa ako je voljna pomoći mi malo tj objasniti kako i šta :) > > > Pa treba ti "samo" kvalitetniji gel lak i lampa i mušterije. > > > Znam da je kupovala za početak (ja bila pokusni kunić), u ofertissimi lakove, dm, bipi i mulleru.Lampu je kupila mislim u bipi. > > > Sad s obzirom da ima kozmetički salon lakove kupuje od "trgovačkih putnika" . > > znam da.. ali mislila sam ako netko radi da mi postupak neki ukratko napise ili snimi. nikad to nisam radila ali imam jaku zelju pokusati.. > Ma nije to neka nauka.Staviš bazu pa pod lamu, pa jedan sloj, pa lampa, pa drugi pa lampa, pa opet nadlak pa lampa, premaže nokte uljem/kremom i to je to.Negdje oko 30-60 sekundi je pod lampom. a isto npr ako hoću neki lak u boji isto namažempa u lampu?
2017 01 16
Mislim da ces najbolje nauciti ako ces gledati youtube i ak ces guglati😀
2017 01 16
Predlažem da uzmeš jeftiniji a kvalitetniji materijal Npr. od 5 starsa Imaš setove na njihovoj stranici Uvijek sam za edukaciju ali ako se ne planiraš ovim ozbiljno baviti onda samo vježba dok ne budeš zadovoljna svojim radom Postupak ti je ukratko obrada,primer,bazni gel osim ako ne koristiš 3 u 1 gradivni gel,pogledaj kako se gradi stres točka jer ona pomaže da ne dođe do pucanja nokta,obrada gradivnog pa boja,završni sjaj,ulje za zanoktice itd..
2017 01 17