Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Bore oko oči

Pozdrav cure!! Da li možda koja zna što točno pomaže za bore oko oči(krema neka..itd) ?? Hvala :*
2017 01 27
bilo što što u sastavu ima retinol i hijaluronsku kiselinu :") :")
2017 01 28
Na tržištu se nudi jako puno krema, ali ja ne vjerujem da kreme mogu zaustaviti starenje, odnosno izbrisati bore. U genima nam je zapisano kada će se bore pojaviti. Ono šta možete napraviti je da se pažljivo ophodite se svojom kožom. Bitno da kupite kremu koja odgovara vašem tipu kože, da se namažete ujutro i navečer prije spavanja. Bitno je i skidanje šminke prije spavanja. Briga i pažnja o koži usporavaju starenje, a kreme protiv bora za mene su samo nedokazani mit. Bitna je i prehrana naravno. A žene koje puše, na njima se izrazito to primjeti, jer njihova koža lica svakako pokazuje znakove lošeg utjecaja dima. Eto, ja tako razmišljam.
2017 01 28
ahah,ja dimim ko turčin,mislim da je to razlog,nemam velike neke bore,nego one ispod oči samo dve crtice al mi jako to smeta,znam jedino za hijeluronsko popunjavanje kod kirurga ali to mi je preskupo
2017 01 28
ma ne mislim na to nego na kremice koje ga sadrže... od više žena sam čula da nakon nekog vremena budu manje primjetne. ;) čula sam još i da na elastičnost kože utječe kolagen, ima ga za kupitu u prahu i kapsulama, ali koliko je on dobar ne znam, jer ne poznam nikoga tko je koristio... i naravno, ovo što je rekla Nensi1506, redovita njega i upornost!
2017 01 28
Hvala curke :))) ljubim :*
2017 01 29