Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Trazenje podataka bivsih suradnica

Hello 😄 Sve su mi cesce poruke u inboxu u kojima cure pitaju za podatke cura sa kojima sam suradjivala?! 2 slucaja sam uspjesno rjesila tako da sam se sama javila curama na kontakt broj i rekla tko ih trazi te da se jave na mk tim korisnicama. No evo 2 slucaja gdje su korisnice uzele podatke od drugih cura i nisu uplatile a ni javile se, mislim ni logirale nakon toga.. a ja od istih "uzimaca podataka" imam podatke ali bez kontakt broja.. ugalvnom traze me njihove podatke..pa sto bih sad trebala dati?! Mislim sto ce snjima? Bih li trebala, pa ja sam sa istima imala ok suradnje 😐
2017 02 15
Ne razumijem zašto im trebaju podaci ako nisu uplatile niti se javile?
2017 02 15
Pa eto ne znam.. Cura mi se javi sa upitom "Suradjivale ste sa tom i tom pa jel imate njene podatke", kazem joj da broj tel.nemam jer stvarno nemam, onda ona pita za ostale podatke,ime i prezime.. Pitam je za sto ce joj, sto se dogodilo u suradnji a ona kaze "Pa uzela podatke i nije uplatila".. Ja ne kuzim sto bi ona sad sa podacima od ove,zasto bih joj dala ili bih mozda trebala?!
2017 02 15
I da..ta sto trazi tudje podatke ima stvarno puno poz.a ova s kojom sam suradjivala ima 4 od tog jednu moju.. Jel bi vi dale da inzistira?!
2017 02 15
Ne ,zbog takvog razloga ne.ako ja sad pitam hanami ili neku curu adresu moram imati valjan razlog da mi da .ja bas imam nesto tako u planu ( prvo moram kupiti nesto )imam ime i prezime od zene ali nemam adresu ,zadužila me i sad bi ja htjela joj uzvratiti .ali nebi pitala bilo koga nego zenu koja pozna "i mene i tu drugu ženskicu. Uglavnom ne nebi dala podatke iz navedenog razloga
2017 02 15
Ja sam trazila pomoc od cura kada sam korisnici uplatila i onda mi se vise nije javila sa sifrom poslanog paketa. Cure su mi pomogle i bila sam im zahvalna. Ali davati podatke zato jer je uzela podatke za uplatu i vise se nije javila, to mi nekako nije ok!
2017 02 15
Ne znam koje bi bile okolnosti da dam nečije podatke. Dani su mi u dobroj vjeri koju ne mislim zloupotrijebiti. Ja sam bila u sličnoj situaciji kao rafaela, molila sam nekog da stupi u kontakt s njom ili mi da njen FB.
2017 02 15
> hanami: > Ne znam koje bi bile okolnosti da dam nečije podatke. Dani su mi u dobroj vjeri koju ne mislim zloupotrijebiti. > Ja sam bila u sličnoj situaciji kao rafaela, molila sam nekog da stupi u kontakt s njom ili mi da njen FB. Definitivno se slažem . U mom slučaju je to zena kojoj znam cak i broj moba ;) ali nemam adresu ,a ja nemam FB(uopce) A nebi htjela da ona zna ...hocu đenje :')
2017 02 15
Ne bih dala tuđe osobne podatke.
2017 02 15
Ne, jer opet niste sigurni kako je to stvaran razlog
2017 02 15
A sta mislis koji je razlog :')
2017 02 15
> cipelitza: > A sta mislis koji je razlog :') A opet šta će njima podaci? ili je to ono "oko za oko, zub za zub". Naravno prevarantice i slične njima ne ubrajam tu.
2017 02 15
ma nemojte me zezat, pa ne možete dilat tuđe osobne podatke! nema tog razloga. ni jedan. zilch.
2017 02 15
Ne bih nikad dala tuđe podatke!
2017 02 15
Kakve budalaštine, da baš sigurno je razlog traženja nečijih podataka zato što nisu uplatile..aj me nemoj.. Nikad ne bi dala tuđe podatke, a da netko s kime sam surađivala daje moje okolo, mislim da bi mu bez pardona glavu skinula s ramena :@ :o
2017 02 15
1 2