Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Jeftina putovanja

Imate li neke preporuke za jeftina putovanja vikendom (putničke agencije, web stranice,...)?
2017 02 27
super tema, nadam se da ce se javit jos forumasica. volim putovati i gledam iskoristit svaki slobodni trenutak. nazalost mi dalatinci smo po mom misljenju uskraceni za super jeftina putovanja zbog udaljenosti, al moze se nesto iskombinirat. prosle god. sam boravila u zagrebu par dana i ugrabila priliku sa agencijom Bravo putovanja za super vikend u Becu, taman na pocetku adventa, prezadovoljna sam bila sa komunikacijom jer sam sve dogovarala telefonski i mailom prije nego sam stigla u zg. a ne mogu dovoljno nahvalit i pratiteljicu Idu. nadam se mozda uhvatit nesto uskrsnih praznika pa do zagreba i onda mozda prag ili budimpesta isto sa Bravo agencijom al to sve ovisi o slobodnim danima. ovako za vikend mm i ja gledamo negdi malo blize da ne gubimo puno u putu, jer tek petkom popodne mozemo krenit. tako sam skontala da je najbolje vatat ponude na crnom jaju. bas smo nedavno bili u sibeniku 3 dana. ovaj vikend planiramo isto preko crnog jaja u mostar. meni je bitno samo da se negdi ide x-)
2017 02 27
Najčešće vikend putovanja kupujem preko Ponude dana (ili sličnih stranica), idući vikend baš idem u Budimpeštu tako kupljeno, bila u Pragu, Beču.. Zna se naći dosta povoljno i do sada samo super iskustva, pa eto, pogledajte i tamo svakako:)
2017 02 27
Opusteno Dopusteno :)
2017 03 08
ajem Tootlec blago ti se! i ja bi. Ja sam sa Azimutom bila sad za novu godinu, Amsterdam-London-Pariz, bilo je odlicno, imali smo jako dobrog vodica, smjestaj nam je bio u hotelima (inace su njihove ture po hostelima), prezadovoljna sam. bas gledam kakve jos ture imaju. Naisla sam i na azimutPolitrip Travel, ne znan jel su kako povezani, al i oni mi imaju dobre ponude. Uzivaj!!!
2018 02 17
HeidiArwain, ja evo prvi put sad idem s njima i jako sam optimistična. :) I da, stvarno im svi hvale vodiče. Ovaj Nordkapp mi tjera srce da malo brže zakuca, moram priznati, jedino što mi se čini da mi društvo neće moći godišnji dobiti u tom periodu, jaooooo :D Za taj AZM-Politrip sam čula da su na istom principu kao Azimut, znači jeftino, bus, hostel. :)
2018 02 17
Najjeftinije ti je u vlastitom aranzmanu, pogledaj stranice putoholičari, putujmo jeftino, moze se naci puno korisnih savjeta i jeftinih karata/hotela
2018 02 18
https://travelina.com.hr/
2020 12 05