Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Ciganjenje

Znam, možda će se neke naći uvrijeđene ovim mojim komentarom, ali nakon nekoliko zadnjih slučajeva naprosto moram napisati ili ću puknuti. Dakle, uredno mi se događa da kada neki artikal prodajem jeftino, ali ono zaista jeftino (npr. za 15, 20, maksimalno 30 kn) da se pojedinke i kraj tako jeftine cijene nastoje "ogrebati" za besplatnu poštarinu, dodatno sniženje itd. U pravilu, zna se dogoditi da pregovori oko kupnje takvog artikla traju, maltene, duže od pripreme astronauta za pokusno koloniziranje udaljenih planeta ljudskom populacijom. Te izmjeri, premjeri, pa "može li slika kako stoji", pa slikaj na danjem svjetlu, pa slikaj iz ptičje pa žablje perspektive, pa ovo, pa ono, i onda na kraju "može popust?" sa tupavim smajlijem kao začin... Kad im udovoljite i tom prohtjevu, onda još traže "da malo razmisle" jer je kupnja nečeg što košta cca 25 kuna sa poštarinom ipak nešto o čemu se ne odlučuje tako lako. Ne mogu shvatiti što ljude tjera da se tako cigane kad je u pitanju roba koja je smiješno jeftina. Nedostatak novca? Ok, stara, ali ako imaš za mjesečni priključak na internet na kojem, očito, visiš, onda ipak nije toliko crnjak sa tvojim financijama, zar ne? Kad je, pak, riječ o artiklima koji koštaju nešto skuplje, tu takvih problema skoro pa i nema. Kupilice koje se odluče za takav artikal ili više njih obično samo traže broj računa, eventualno upitaju za mjere i to je to. Užitak. Milina. Dva zanimljiva suprostavljena fenomena o kojima bi psiholozi i sociolozi dosta toga imali za reći.
2017 03 14
👍💋
2017 03 14
zaozbiljno mi je jedna gospođica jednom rekla "pa očito ti nije bed za novce kad imaš tako niske cijene". bit će da je t ta psihologija; kad možeš prodavati za 30 kn onda mi možeš i pokloniti.
2017 03 14
Imaš i obrnutu situaciju - ne pitaš za popust, pitaš samo mjere i tražiš broj računa, i tad ti se cigani s većom poštarinom od realne - tipa, traži Tisak za S kutiju, pa šalje u kuverti i sl. Sto ljudi, sto ćudi. Ali ti si ta koja odlučuje s kim ćeš poslovati, ili ne
2017 03 14
> mirnaz: > zaozbiljno mi je jedna gospođica jednom rekla "pa očito ti nije bed za novce kad imaš tako niske cijene". bit će da je t ta psihologija; kad možeš prodavati za 30 kn onda mi možeš i pokloniti. LOL (nadam se da niste poslovale)
2017 03 14
> mirnaz: > zaozbiljno mi je jedna gospođica jednom rekla "pa očito ti nije bed za novce kad imaš tako niske cijene". bit će da je t ta psihologija; kad možeš prodavati za 30 kn onda mi možeš i pokloniti. ...upravo tako. Ili psihologija tipa - sigurno ima neku manu kad tako jeftino prodaje...🙄
2017 03 14
> mirnaz: > zaozbiljno mi je jedna gospođica jednom rekla "pa očito ti nije bed za novce kad imaš tako niske cijene". bit će da je t ta psihologija; kad možeš prodavati za 30 kn onda mi možeš i pokloniti. ako ti nije upis zapocela s "draga", ne pika se.
2017 03 14
> mirnaz: > zaozbiljno mi je jedna gospođica jednom rekla "pa očito ti nije bed za novce kad imaš tako niske cijene". bit će da je t ta psihologija; kad možeš prodavati za 30 kn onda mi možeš i pokloniti. što reći, koju posluku porati :'(
2017 03 14
> basistica: > > mirnaz: > > zaozbiljno mi je jedna gospođica jednom rekla "pa očito ti nije bed za novce kad imaš tako niske cijene". bit će da je t ta psihologija; kad možeš prodavati za 30 kn onda mi možeš i pokloniti. > LOL (nadam se da niste poslovale) nismo, ali sam se nasmijala baš dobro :')
2017 03 14
Mene spomenuti "fenomeni" fasciniraju od 1.dana na krpicama😱
2017 03 14
> mirnaz: > > basistica: > > > mirnaz: > > > zaozbiljno mi je jedna gospođica jednom rekla "pa očito ti nije bed za novce kad imaš tako niske cijene". bit će da je t ta psihologija; kad možeš prodavati za 30 kn onda mi možeš i pokloniti. > > LOL (nadam se da niste poslovale) > nismo, ali sam se nasmijala baš dobro :') hahah ma najbolje tak, nasmijat se i ignor dalje ,:)
2017 03 14
Apsolutno te razumijem i.jasno mi je da te to sve ljuti jedino sta mozes da sačuvaš živce prekinut dogovore tako sam ja neki dan jer je bilo presporo dodatne slike i mjerenja mi ne smetaju. Al kad odugovlači.. no ono
2017 03 14
srca vam nikat nece bit ko đakovačka katedrala. :(
2017 03 14
> cipelitza: > > mirnaz: > > zaozbiljno mi je jedna gospođica jednom rekla "pa očito ti nije bed za novce kad imaš tako niske cijene". bit će da je t ta psihologija; kad možeš prodavati za 30 kn onda mi možeš i pokloniti. > ako ti nije upis zapocela s "draga", ne pika se. eeee s takvima "draga" sam uvijek imala lošije suradnje..
2017 03 14
> basistica: > > cipelitza: > > > mirnaz: > > > zaozbiljno mi je jedna gospođica jednom rekla "pa očito ti nije bed za novce kad imaš tako niske cijene". bit će da je t ta psihologija; kad možeš prodavati za 30 kn onda mi možeš i pokloniti. > > ako ti nije upis zapocela s "draga", ne pika se. > eeee s takvima "draga" sam uvijek imala lošije suradnje.. nemogutje! kazi da nie tako!
2017 03 14
1 2 3 4 5 ... 6