Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Pomoc oko pronalaska doticne

Cure molim vas ako ima neka od vas podatak bilo koji od korisnici...CUREPOMOC..ZAGREB1985....TATTOCURA❤ neka se javi...Citavo vrijeme mi se prestavljala kao Matea Markovic a mislim da je lagala.
2018 01 03
Jadna gospoda kad.sam ju nazvala nije imala pojma o cemu ja pricam...i ovo sto se citavo vrijeme prestavljala kao Matea bila je laz.Curama kojima je vratila novce,, kao""uplacivali su tetak...teta...susjeda itd.Jos uvjek se ne zna njeno ime i odakle je jeli iz Pule ...Vrbovskog...Braca...Zna li netko nesto
2018 01 05
Njena zadnja poruka gdje je uvjek neka bolest ili nesto slicno kad joj se obratim za novce....ja joj gubim svaki trag
2018 01 05
Uplaćivale su vam druge kolateralne žrtve na istu shemu na koju je i vas prevarila. Pokušajte doći do ljudi s čijeg imena ste primili uplate. Što se tiče Matee Marković: kako ti i piše u porukama, ona je iz Vrbovca s prebivalištem u Puli gdje "studira". Međutim, ja još uvijek nisam uvjerena da ona stoji iza ovoga. Tko se služio računom gospođe Katice ako ona nema pojma o čemu je riječ? Da li je ona nešto prodavala u to vrijeme preko oglasnika? Pa ako treba opet ju nazovi i pitaj. Osim toga, Katica nije jedina kolateralna žrtva, uplaćivalo se i drugima (npr. onom tipu s Brača). Ne bi bilo loše ni s njim stupit u kontakt.
2018 01 07