Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Nešto protiv mitesera?

Zna li netko neku djelotvornu kremu ili bilo što protiv užasnih mitesera?
2018 01 24
pratim temu i mene zanima!
2018 01 24
Mehaničko čišćenje, onda BHA kiseline kako bi se pore što manje punile. Ali ako si im sklona nijedna krema ti ih neće u potpunosti riješit, možeš se samo trudit što duže držat pore čistima. Uz to redovito skidanje šminke, umivanje nekim preparatima koji ne isušuju kožu, maske za čišćenje pora, hidratacija i uz kiseline (koje se koriste samo navečer) ujutro je obavezan SPF.
2018 01 24
Ja vam toplo preporucam crni sapun za pranje lica i kremu za problematicnu kozu na prirodnoj bazi kod korisnice SVEZADAME.Kod mog pubertetlije koza lica se naocigled poboljsala vec nakon par dana koristenja.
2018 01 24
> Natalija77: > Ja vam toplo preporucam crni sapun za pranje lica i kremu za problematicnu kozu na prirodnoj bazi kod korisnice SVEZADAME.Kod mog pubertetlije koza lica se naocigled poboljsala vec nakon par dana koristenja. Super,bas cu probati, koristim vec kozmetiku od SVEZADAME ali ovo jos nisam stigla isprobati :)
2018 01 24
mehaničko čišćenje, pinceta za mitesere ili zeolit maska za lice
2018 01 24
imaš i kod lokokozmetika afrika sapun, ja ga koristim već godinu dana i odličan je :)
2018 01 24
Obavezno umivanje 2x dan s nekim posebnim sapunom (ja imam Biore iz Mullera, dosta isušuje, potrebna je hidratantna krema kasnije, ali mi je super jer je s pumpicom, nisam fan običnih sapuna) i uvedi maske 2x tjedno, osim što je zabavno stvarno se vidi razlika, imaš i tu na krpicama, ja sam uzela od Mia2312, i masku i serum i noćnu kremu. I bitno je da ti krema i puder nisu komedogeni. Ja uzimam personaliziranu kremu od Zimzelene kozmetike od nedavno (ta mi je kao dnevna krema). Naravno, potrebno je i mehaničko čišćenje, možeš sama doma. Imaš i jako jeftine pincete na ebayu (ili njuškalu) i tutorijale na youtubu.
2018 01 27