Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Kaputić putuje već 12 dana...

Pozdrav, Evo imam jedno pitanje. Učlanila sam se u stranicu moje krpice nedavno prije cca 2 mjeseca i ja i susjeda gledamo za kaputiće i naiđemo na jedan predivan Kaputić. Javimo se dotičnoj krpicarki i zamolimo je ako nije problem sačuvati do 15. U mjesecu i da sigurno uzimamo Kaputić. Žena ljubazna i jako draga izađe nam u susrete i stavi rezervaciju. Dođe plaća i preko jedne osobe uplaćujemo novac. Novac joj je na računu javlja se dotična da je poslala paket(nismo dogovorile kakvo je slanje) moje velika greška sto nisam rekla kako vih preporučenu pošiljku i da još bitna stvar krpicarka je spustila cijenu jakne Tj. Kaputa i rekla da plaća pt. Ja se njoj lijepo zahvalim na svemu jer je divno ustupila i pošalje fotografiju računa gdje se vidi da je poslana velika kuverta ona “zračna” mislim da se zove tako i eto da skratim priču još nije paket stigao a poslan je prije 12 dana... Javljam se dotičnoj s upitom malo bezobrazno od mene nakon nekih 4,5 dana čini mi se da ne idem sad u poruke i govorim da nema paketa i da se bojim da sam prevarena. Žena odgovara kako ona može biti sigurna da ja nisam podigla jaknu. Tko može garantirati i ja joj se izvinem na tome sto sam je možda povrijedila. Javljam se i 10. Dan od kako je paket poslan zovem postu u Pag i govori ženska kako nemoze pratiti postu koja je poslana obično. I sto je istina. No dali sam prevarena posto se dotična uredno logira na krpice a nezeli mi odgovoriti dli zna gdje je paket zapeo da nije vraćen i Pag ili nešto? Mišljenje jesam li prevarena? Ili je ipak moja pogreška sto nisam rekla kako bih preporučenu pošiljku. Oprostite mi na ovolikom tekstu
2018 01 31
Pozdrav ☺ Uf, uf..bez potvrde slanja ne mozete nista. Mozda je poslan, a mozda i nije..mozda je izgubljen.. Nazalost bez potvrde paketa-nista. Zato ja ne saljem obicno, samo preporuceno ili kao paket, zbog potvrde.
2018 01 31
> Marija0000: > Pozdrav ☺ > Uf, uf..bez potvrde slanja ne mozete nista. > Mozda je poslan, a mozda i nije..mozda je izgubljen.. > Nazalost bez potvrde paketa-nista. > Zato ja ne saljem obicno, samo preporuceno ili kao paket, zbog potvrde. E TO JE PROBLEM DA. MOJA KRIVICA. IZGUBILA SAM NOVAC A DOTICNA KAPUT NAZALOST...
2018 01 31
Sto je najgore to je susjeda narucila sebi pa svaki dan pita gdje i kada size kaput....
2018 01 31
Bas mi je zao.. Ali sigurno ne putuje toliko dugo 😕
2018 01 31
U nezgodnoj ste situaciji jer je pošiljka poslana obično. Tu je nažalost Vaša greška jer niste dogovorili to kako spada. Pošto je poslano obično, paket se može i izgubiti. Ne mora značiti da Vas je prodavačica prevarila, no odigrala je taktički pošto se ponudila da plati poštarinu, znajući unaprijed da će slati obično.
2018 01 31
Isprike na velikim slovima... Da vjerovatno je no ima puno povratnih pa nisam slutila nešto tako. Morat ću vratiti novac susjedi i šta ću drugo... hvala vama divne moje žene na informaciji...
2018 01 31
Sansa je mala, al mozda vam i stigne. S nasom postom nista nije za cudit se. A prodavacica, ako ima toliko povratnih, kako vi kazete, bi tribala znat da se posiljke ne salju tako. Za cca 5 kn je stvorila problem sebi i kupcu. Jer sad nema ni ona dokaz da je uopce poslala. Povratne vam ne znace puno vise, jer nazalost bilo ih je i sa stotinama pozitivnih povratnih koje su obraz prodale za male novce.
2018 01 31
Smatram da nije fer slati obično bez upozorenja na moguće posljedice. Bez obzira što je prodavačica preuzela taj trošak. Svi mi koji ovdje imamo nekog iskustva,svjesni smo da ni slanje preporučeno nije garancija... Kopija razgovora bi puno pomogla razjasniti ima li krivice i čija je.
2018 01 31
Nažalost, danas te povratne ništa ne znače. Žao mi je Vas jer ste zapravo vi izgubili novac, ali definitivno za ubuduće pazite na to slanje. Rađe odbijte takve "velikodušne" ponude u kojima prodavačice izađu u susret s plaćanjem obične poštarine.
2018 01 31
Pričekajte još koji dan. Vjerojatno je poslala običnom poštom, a ta isporuka duuuugo traje. Npr. jedno pismo iz Zagreba do Istre putovalo je 10 dana!
2018 01 31
Ne razumijem zasto bi vi vracali novce susjedi????
2018 01 31
Nije u redu od strane prodavacice ne naglasit kupcu kako salje paket. Pogotovo ako je upoznata sa slanjem paketa putem poste ( pretpostavljam da sve zna zbog velikog broja povratnih). Trebala je odmah naglasit tj dogovorit se sa vama kako salje. Malo podmuklo od nje . Nazalost velike su sanse da vam paket nece doc. Bez sifre paketa posta nemoze nista.
2018 01 31
Taj paketić će vam stići. Obično poslane pošiljke putuju danima pa i tjednima. Govorim iz iskustva. Meni se dogodilo da je obična pošiljka putovala 12 dana od mene do Knežije u Zg (zračne linije cca 3 km) Pješke i puzeći bi došlo brže. Pretpostavljam da to u Pošti namjerno rade ne bi li ljudi doplaćivali za prioritetno slanje jer tada dođe brže, ali i košta više. Spominjete otok. Tada je sve još puno sporije.
2018 01 31
Jednom sam slala kovertu za Sarajevo, običnom poštom, male vrijednosti. S kupcem dogovoreno takvo slanje. Srećom da je osoba u Sarajevu imala toliko strpljenja, povjerenja da će koverta stići. Kad ja više nisam vjerovala da je to moguće - koverta je stigla. Putovala je točno mjesec dana. Na koverti je bio pečat da je poslana po dogovoru 01.03. Došla je 01.04.!!!! Valjda je putovala pješice.... ;))))
2018 01 31
1 2 3