Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Vježbam, a ne mršavim

Pozz cure, inače imam problema s kilama, u smislu da se lako udebljam. Skinula sam 10kg pretprošle godine i ostalo mi je još toliko za skinuti. Imala sam ajmo reći 62 pa nakon Božića to odmah podrezala i pala na 60, prije 3 tjedna krenula u teretanu (malo kardio, više sprave i vježbe s težinama), na prehranu pazim kolko tolko, ali ne jedem ni junk food ni išta slično, kruh kad moram imam integralni, jedino i dalje jedem čokoladu, ali u umjerenim količinama, večeram jako slabo - uzmem si svježeg sira koji sam kupila baš da imam za večeru ako osjetim glas. Znam da sam tek na početku, no bojim se ako ni nakon još kojeg tjedna-mjeseca ne bude pomaka, već sam sad razočarana, a što bi bilo poslije... Trenutno se stalno motam oko 58-59 kila i neće dolje i neće! Šta vi mislite? Inače, u 11.mj počela sam piti kontracepciju, a znam da se od nje 90% cura udeblja.
2018 03 12
Mislim samo da mi je tvoja kilaža bila bih manekenka,sad imam 68 kg i ne znam otkud početi...nisam bas najbolje volje zbog te situacije.🙂
2018 03 12
Moraš biti u deficitu da bi mršavjela
2018 03 12
Ne moraš gubiti kile kada mršaviš,gubiš masno tkivo a dobivaš mišićnu masu. Radije si mjeri opseg struka,bedara,bokova...gubiti ćeš centimetre a kilaža ti može biti ista. Tako je meni bilo,stalno sam imala 55 kg ali mi je tijelo skroz drugačije izgledalo i kada sam prestala vježbati izgubila sam 4 kg otišla mi je mišićna masa.
2018 03 12
> meli888: > Ne moraš gubiti kile kada mršaviš,gubiš masno tkivo a dobivaš mišićnu masu. Radije si mjeri opseg struka,bedara,bokova...gubiti ćeš centimetre a kilaža ti može biti ista. Tako je meni bilo,stalno sam imala 55 kg ali mi je tijelo skroz drugačije izgledalo i kada sam prestala vježbati izgubila sam 4 kg otišla mi je mišićna masa. Tako je. Kada vjezbas dobivas misicnu masu a misic je tezi od sala. Mozda ces cak i vise kg imati zbog toga ali ces biti stesana i slank o:) ,:)
2018 03 12
> Chinchilla: > > meli888: > > Ne moraš gubiti kile kada mršaviš,gubiš masno tkivo a dobivaš mišićnu masu. Radije si mjeri opseg struka,bedara,bokova...gubiti ćeš centimetre a kilaža ti može biti ista. Tako je meni bilo,stalno sam imala 55 kg ali mi je tijelo skroz drugačije izgledalo i kada sam prestala vježbati izgubila sam 4 kg otišla mi je mišićna masa. > Tako je. Kada vjezbas dobivas misicnu masu a misic je tezi od sala. Mozda ces cak i vise kg imati zbog toga ali ces biti stesana i slank o:) ,:) Da istina je ali ona je napisala da je krenula u teretanu prije 3 tjedna.Sad dali je moguće tako brzo nabiti misicnu masu?Pitam jer neznam vježbam kod kuce i najteže što dižem je girja od 12kg.
2018 03 12
Cokolada(slatkisi opcenito)i mrsavljenje ne idu ruku pod ruku😕
2018 03 12
> Vesna077: > > Chinchilla: > > > meli888: > > > Ne moraš gubiti kile kada mršaviš,gubiš masno tkivo a dobivaš mišićnu masu. Radije si mjeri opseg struka,bedara,bokova...gubiti ćeš centimetre a kilaža ti može biti ista. Tako je meni bilo,stalno sam imala 55 kg ali mi je tijelo skroz drugačije izgledalo i kada sam prestala vježbati izgubila sam 4 kg otišla mi je mišićna masa. > > Tako je. Kada vjezbas dobivas misicnu masu a misic je tezi od sala. Mozda ces cak i vise kg imati zbog toga ali ces biti stesana i slank o:) ,:) > Da istina je ali ona je napisala da je krenula u teretanu prije 3 tjedna.Sad dali je moguće tako brzo nabiti misicnu masu?Pitam jer neznam vježbam kod kuce i najteže što dižem je girja od 12kg. Nije nabila misicnu masu jos ali krece tako da nece gubit na tezini osim ako ne radi samo kardio. Ili ce ostat na staroj tezini ili ce jos cak i dobit kg. Nece izgubit kg ako radi s utezima. Evo ti primjer. Ja dok sam intenzivno trenirala (bez neke posebne prehrane) sam imala oko 62kg na 170cm a sad vec jako dugo ne treniram i drzim se oko 58kg ali osim sto mi vise nista nije utegnuto izgledam deblje nego onda. Tako da kile nemoj uopce gledat nego kao sto je vec receno mjeri se i slikaj se svako malo i vidjet ces napredak.
2018 03 13
> Chinchilla: > > Vesna077: > > > Chinchilla: > > > > meli888: > > > > Ne moraš gubiti kile kada mršaviš,gubiš masno tkivo a dobivaš mišićnu masu. Radije si mjeri opseg struka,bedara,bokova...gubiti ćeš centimetre a kilaža ti može biti ista. Tako je meni bilo,stalno sam imala 55 kg ali mi je tijelo skroz drugačije izgledalo i kada sam prestala vježbati izgubila sam 4 kg otišla mi je mišićna masa. > > > Tako je. Kada vjezbas dobivas misicnu masu a misic je tezi od sala. Mozda ces cak i vise kg imati zbog toga ali ces biti stesana i slank o:) ,:) > > Da istina je ali ona je napisala da je krenula u teretanu prije 3 tjedna.Sad dali je moguće tako brzo nabiti misicnu masu?Pitam jer neznam vježbam kod kuce i najteže što dižem je girja od 12kg. > Nije nabila misicnu masu jos ali krece tako da nece gubit na tezini osim ako ne radi samo kardio. Ili ce ostat na staroj tezini ili ce jos cak i dobit kg. Nece izgubit kg ako radi s utezima. > Evo ti primjer. Ja dok sam intenzivno trenirala (bez neke posebne prehrane) sam imala oko 62kg na 170cm a sad vec jako dugo ne treniram i drzim se oko 58kg ali osim sto mi vise nista nije utegnuto izgledam deblje nego onda. Tako da kile nemoj uopce gledat nego kao sto je vec receno mjeri se i slikaj se svako malo i vidjet ces napredak. Da to si u pravu znam da teretana daje brze rezultate,ali jbg kad mi nije u blizini a i malo dijete.2 god.treniram prvo mi se desio neki ispijeni izgled a sad kako sam počela ima već god.dana sa utezima i girjom,moj izgled se mijenja mišići su mi se istaknuli.Primjer moja građa je takva da me u kukovima ima a noge mršavije e sad su se noge povećale a guza se podignula i baš izgledaju super.Ali jedem dosta i proteina.Kod mene nema kruha i slatkiša jer onda stojim na mjestu.Eventualno jednom tjedno je cheat da se pocastim.
2018 03 13
izbaci šećer u potpunosti i da vidiš kako kile idu same od sebe dolje i bez vježbanja
2018 03 13
> Vesna077: > > Chinchilla: > > > Vesna077: > > > > Chinchilla: > > > > > meli888: > > > > > Ne moraš gubiti kile kada mršaviš,gubiš masno tkivo a dobivaš mišićnu masu. Radije si mjeri opseg struka,bedara,bokova...gubiti ćeš centimetre a kilaža ti može biti ista. Tako je meni bilo,stalno sam imala 55 kg ali mi je tijelo skroz drugačije izgledalo i kada sam prestala vježbati izgubila sam 4 kg otišla mi je mišićna > Da to si u pravu znam da teretana daje brze rezultate,ali jbg kad mi nije u blizini a i malo dijete.2 god.treniram prvo mi se desio neki ispijeni izgled a sad kako sam počela ima već god.dana sa utezima i girjom,moj izgled se mijenja mišići su mi se istaknuli.Primjer moja građa je takva da me u kukovima ima a noge mršavije e sad su se noge povećale a guza se podignula i baš izgledaju super.Ali jedem dosta i proteina.Kod mene nema kruha i slatkiša jer onda stojim na mjestu.Eventualno jednom tjedno je cheat da se pocastim. To je ok. Za guzu je vazno da se radi s tezinama da bi "narasla" :D Moze se i doma cuda napraviti ali ja se nikako ne mogu tako natjerat. Premalo discipline ocito, jedino sam u teretani skoncentrirana. Trebalo mi sto vise izbaciti uhljikohidrate a secer pogotovo pa umjesto pirea i rize staviti neko povrce na stol.
2018 03 13
Nije dobro secer u potpunosti izbacit. Svakako si na dan priusti 2 kockice cokolade, par domacica ili sto vec volis ali nemoj se prezderavat sa slatkim. Dobra zamjena za industrijski secer da si ubijes zelju za slatkim je med.
2018 03 13
Ako su kilogrami “uporni”, dobro bi bilo prekontrolirati štitnjaču.
2018 03 13
Ali, čekajte malo. Koliko si visoka, kad kažeš da imaš 58-59 kilograma i još deset za skinuti? Iskreno, odavno sam se uvjerila da kilaža ne igra veliku ulogu u izgledu (ako čovjek vježba i brine o sebi). Ja imam 55-56 kilograma i znam masu cura koje imaju 59 i izgledaju bolje od mene - utrenirano, fit, utegnute i stvarno zgodne. Mislim da se o nekom drastičnom mršavljenju ne bi trebalo govoriti kad osoba ima ispod 60 kilograma, pa makar bila visoka svega 155 cm.
2018 03 13
Kod mene je situacija takva da ne pretjerujem i stvarno trebam skinuti jedno 10kg 😀 A imam osjećam da se ništa ne mijenja i da neće, uopće nemam pozitivnu sliku o svemu. I takve sam građe tijela da me uvijek ima, znaci sise, guza, bokovi, a trenutno mi je def najveći problem salo na stražnjici i celulit, salo onako iznad guze što ju čini nikakvom i salo na trbuhu. Gledala sam vec te planove prehrane, ali ne znam koga da izaberem i hoću si moći priuštiti svu potrebnu hranu
2018 03 14
1 2 3