Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Ženska intima

Pozdrav, drage moje Evo jedno pitanje, zanimaju me Vaša mišljenja. Svaka od nas se u "onim" danima bori s jačim krvarenjem prvih par dana ili normalnim krvarenjem, svejedno. Zanima me kakvi su Vam se ulošci pokazali najboljim? Da vam ne procuri, da nema osipa, neugodnog osjećaja i mirisa. Koji su po Vama najbolji higijenski, a koji dnevni ulošci? :)
2018 03 27
Meni su najbolji Violeta oni sto je na njima pamuk nacrtan, osim sto su udobni i nisu 'plasticni' ne propustaju a dobiju se uz njih i maramice vlazne u paketicima po jedna sto je vrlo prakticno😊dnevne ne koristim
2018 03 27
Ja koristim Libresse one najveće maxi goodnight i prezadovoljna sam. Inače curim ko luda, a ovi to sve zadrže i udobni su jako i mekani :D Dnevne isto koristim njihove :)
2018 03 27
> iskrica0: > Ja koristim Libresse one najveće maxi goodnight i prezadovoljna sam. > Inače curim ko luda, a ovi to sve zadrže i udobni su jako i mekani :D Dnevne isto koristim njihove :) Isti problem, takoder su mi se te libresse pokazale kao najbolje!
2018 03 27
Koristim one od Naturella. Svi su mi ulošci manje više slični, a razmišljam o prelasku na menstrualnu čašicu. To mi se čini kao najbolja opcija.
2018 03 27
A da li je tko probao platnene ,trajne uloske?Ja imam cesto osip vec nakon drugog dana od ovih jednokratnih ulozaka ,a i sklona sam upalama pa me zanima dali je tko probao.Skupi su mi da ih probam pa odustanem ( oko 30-ak kn je kom).Dali propustaju i sl?
2018 03 27
> hulalula: > Koristim one od Naturella. Svi su mi ulošci manje više slični, a razmišljam o prelasku na menstrualnu čašicu. To mi se čini kao najbolja opcija. Bome je menstrualna čašica najbolja opcija, koristim je skoro 2 godine i ne bi se više nikad vratila na uloške. :)
2018 03 27
gea1508, gledala sam onu od Mooncup, ne znam da li postoje i neke druge kod nas za kupiti? Koju vi koristite, ako nije problem.
2018 03 27
Imam Mooncup i Lily cup (onu normalnu, ne sklopivu, ima ih u DMu za kupit). I u Mulleru ima, čini mi se, Me Luna. Mooncup mi je draža, nju sam prvu uzela, znala mi je procurit nekad pa kad je kod nas došla Lily cup uzela sam nju, ali je dosta duža i tvrđa pa mi baš ne paše. Uglavnom, potrebno je malo prakse s umetanjem i upoznat svoje tijelo, nakon toga je pjesma :)
2018 03 27
Hvala gea na informacijama :)
2018 03 27
I ja razmišljam o platnenima jer s obzirom da imam Mirenu i blaga krvarenja onda u te dane koristim dnevne iako znam da su užasni.. onda me ulovi svrab itd.. baš sam odlučila malo pronjuškati o tim dnevnim ulošcima
2018 03 27
> iskrica0: > Ja koristim Libresse one najveće maxi goodnight i prezadovoljna sam. > Inače curim ko luda, a ovi to sve zadrže i udobni su jako i mekani :D Dnevne isto koristim njihove :) Isto :")
2018 03 28
> Natalija77: > A da li je tko probao platnene ,trajne uloske?Ja imam cesto osip vec nakon drugog dana od ovih jednokratnih ulozaka ,a i sklona sam upalama pa me zanima dali je tko probao.Skupi su mi da ih probam pa odustanem ( oko 30-ak kn je kom).Dali propustaju i sl? I ja sam razmišljala, vidjela sam na Fejsu da ima cura iz RH koja je iz toga napravila pravi biznis. Ja bi za početak uzela jedan, iovako uloske nosim samo kad sam baš prisiljena, pa ako je koja cura koja zainteresirana pa da napravimo zajedničku narudžbu (Zg)
2018 03 29
Najbolji su mi od Clevera oni jeftini, 20kom za 10 kn, ima ih u Bipi. Fini pamučni, odlično zadržavaju, a od dnevnih ništa - uvijek mi se pojavi candida čim ih počnem koristit.
2018 04 10
Nedavno sam počela koristiti platnene uloške i potpuno sam oduševljena, prirodno, ekološko, nježno i ugodno!
2018 04 11
1 2