Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Umjetna oplodnja!

Dobro vecer,nova sam ovdje. Naime ja i suprug smo vec 6godina u braku i pokusavamo imati dijete ali neide. Pa smo odlucili krenuti na umjetnu oplodnju e sada,zanima nas koja je procedura,postupci i cjene naravno. Uglavnom sve vezano za temu.
2018 07 10
Lijepo pozdravljam :) Vezano uz sve informacije o postupku, proceduri i cijenama, raspitat ću se kod prijatelja koji su to sve prolazili kroz deset godina. Al za Vašu informaciju, isti prijatelji su od svega odustali nakon mnogobrojnih neuspjelih pokušaja, jednostavno ih je sve psihički i fizički iscrpilo. No, prije tjedan dana, prijateljica je rodila predivnog dečkića, zatrudnjela je prirodnim putem, uredna trudnoća, porod u nekih 20 minuta i njihovoj sreći nije bilo kraja. A mi koji smo sa njima kroz to prolazili, bodrili ih i bili im podrška u svakom trenu, toliko smo s nestrpljenjem iščekivali dolazak na svijet tog malog i divnog bića i kad se mali švrčko narodil, dva smo dana feštali i slavili. I zato, nikad nemojte gubiti nadu, vjerujte i budite uporni. Svu sreću Vam želim, imam doma klince i nema ljepšeg i vrijednijeg osjećaja. Javim se naknadno sa svim informacijama. Lp, <3
2018 07 10
Ljepa vjest je ta da sam danas otisla kod ginekologice i saznala da nemam policisticne jajnike vise i da sam trudna pocela sam plakati,hvala Bogu i svim svecima!!
2018 07 10
Cestitam od srca!! Mi smo prosli cijelu torturu (4 godine) da bi ostala trudna i evo imamo curicu koja je zaceta prirodnim putem. Bogu Hvala da ste ostali trudni i zelim svim zenama i njihovim partnerima istu srecu.
2018 07 10
Sretno :-)
2018 07 10
Hvala Bogu! Čestitke na trudnoći i od mene :) :) :) :)
2018 07 10
> Natali&Natasa: > Ljepa vjest je ta da sam danas otisla kod ginekologice i saznala da nemam policisticne jajnike vise i da sam trudna pocela sam plakati,hvala Bogu i svim svecima!! Drago mi je jako, jako, jako. Sad opušteno i laganini <3 Sretno!
2018 07 11
Lijepe vijesti....čestitam i sretno!💕
2018 07 12