Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Proizvodi za obrve

Pozdrav drage djevojke :") Trebam preporuku za proizvode za oblikovanje obrva koji su sivkasto-smeđi i izuzetno hladnog podtona. Imam sivkasto-pepeljasto-smeđe obrve, a većina proizvoda na tržištu isključivo nudi smeđe nijasne sa crvenkastim podtonom. Zasad jedino što mi je odgovaralo je olovka Maybelline Brow Satin u nijansi Dark Brown, no voljela bih isprobati nešto drugo naravno cjenovno prihvatljivo. Svaka preporuka je dobrodošla :") Hvala!
2018 07 17
ABH Dipbrow Pomade ili Revolution Pro Brow Pomade u nijansi Ash Brown djeluju kao da bi ti odgovarali, u slucaju da bi htjela probati pomade umjesto olovke.
2018 07 17
s obzirom da tražiš cijenovno prihvatljivo, sumnjam da joj je ABH najbolja varijanta. probaj u golden roseu. ja sam uzela maskaru za obrve tamo, pepeljasto smeđa, nijansa 03 i savršena mi je. oko 29 kn dođe. vrlo vjerojatno ima i olovka, čak moguće i veći izbor.
2018 07 17
Cantor hvala ti puno na preporuci za pomade. Dosad ga nisam imala prilike isprobati baš zbog nedostatka odgovarajućih nijansi tako da ću potražiti proizvode koje si mi navela :") Poleirish, evo upravo sam na njihovoj stranici :D Cijene su im stvarno super povoljne, a vidim i da je ponuda čisto okej. Treba mi samo nešto odgovarajuće nijanse da malo popunim obrve i to je to, ništa ekstra i da izgleda au naturale :D :P
2018 07 17
POšto je meni tema obrisana, mene zanima VODOOTPORNA ili DUGOTRAJNA olovka ili gel za obrve :)
2018 07 18