Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Keratinsko feniranje ili nesto slicno?

Ne znam da li se je već o tome raspravljalo ako jest, uputite me. Naime, zanima me kako postoći glatku, sjajnu i mekanu kosu ali, ne popeglanu i namazanu "svim mastima" doma(uvijek na kraju ispadne vise ili manje ali metlasto). Konkretno, zanima me tzv.keratinsko feniranje ili nesto tog tipa. Da li ste zadovoljne, cijena, ima li nesto jos bolje od toga kod frizera za izvesti, kako održavati itd? Hvala na odg. ;-)
2018 08 15
Hmm... ja sam cula za keratinsko feniranje Alfaparf milano lisse design linijom ali u Novom Sadu..sve najbolje..razmisljam.blizu mi je :) i nije skupo tamo
2018 08 16
Ja sam bila na brazilskom feniranju (ravnanju kose) i meni je to spasilo kosu, i sada mi ju je dovoljno samo osusiti, staviti onaj uljni sprej za kosu i traje mi i po 6 miseci. E sad cijena ti ovisi o duzini kose i gustoci, mislim da je to drukcije od frizera do frizera, s obzirom da to radim dvaput godisnje, meni nije veliki trosak, a uz to nemam potrebe stalno stilizirat kosu. Sto se tice masne kose, ako ti je kosa jako tanka mozda bi bas ovaj tretman mogao imati kontraefekt, jer su ti proizvodi koji se koriste za ravnanje tezi, pa bi to trebala upitat frizera :)
2018 08 16
> MaDame: > Ne znam da li se je već o tome raspravljalo ako jest, uputite me. Naime, zanima me kako postoći glatku, sjajnu i mekanu kosu ali, ne popeglanu i namazanu "svim mastima" doma(uvijek na kraju ispadne vise ili manje ali metlasto). Konkretno, zanima me tzv.keratinsko feniranje ili nesto tog tipa. Da li ste zadovoljne, cijena, ima li nesto jos bolje od toga kod frizera za izvesti, kako održavati itd? > Hvala na odg. ;-) Keratinsko ravnanje s Keratherapy proizvodima je odlično, ne masti i ne otežava kosu, puni ju keratinom, jedino što rezultati ne traju dugo kao s klasičnim brazilskim ravnanjem jer je ovo preparat bez štetnog i kancerogenog formaldehida. Rezultati traju oko 4 mjeseca. Ja sam za dugu kosu u Zagrebu platila 450 kuna.
2018 08 23