Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Sephora shopping

Pozdrav svima,zanima me može li se kupovati iz Sephore u Srbiji i da dostavljaju u HR? Jel netko probao naručiti iz neke Sephore u USA,Europe? Pokušavam doći do tih brendova šta Sephora drži, pa njihovih Favorites setova i sl.... Ima li tko nekoga da tamo kupuje i šalje u Hr?
2018 08 26
> frutini: > Pozdrav svima,zanima me može li se kupovati iz Sephore u Srbiji i da dostavljaju u HR? > Jel netko probao naručiti iz neke Sephore u USA,Europe? > Pokušavam doći do tih brendova šta Sephora drži, pa njihovih Favorites setova i sl.... > Ima li tko nekoga da tamo kupuje i šalje u Hr? I mene ovo isto zanima
2018 08 26
Ja sam to pokušavala prije koji mjesec i nije se moglo, jedino kad bi postojala mogućnost da netko često odlazi tamo, pa da radi uslugu kupnje.
2018 08 26
Baš bezveze, nemozeš takvu osobu naći - to rijetko naleti...a fakat se ne isplati plaćati i carinu i pdv na pakete iz USA :-/
2018 08 27
Dosta brandova sada drzi Beauty bay i Asos. Ne isplati vam se kupovati u Srbiji cak i da salju ili imate osobu za uslugu kupnje (neke top clanice na . rs bi vam kupile sigurno pa poslale, prodaju puno kozmetike pa zato vjerujem da bi), ali je sve puno skuplje! Samo jedan primjer je TF rumenilo, tamo je cca 450kn cak, a sada na Asosu cca 220kn.
2018 08 28
> frutini: > Pozdrav svima,zanima me može li se kupovati iz Sephore u Srbiji i da dostavljaju u HR? > Jel netko probao naručiti iz neke Sephore u USA,Europe? > Pokušavam doći do tih brendova šta Sephora drži, pa njihovih Favorites setova i sl.... > Ima li tko nekoga da tamo kupuje i šalje u Hr? Možete napraviti mali izlet u Graz-imaju Sephoru.
2018 09 04