Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Pojas za uspravnije držanje

Drage djevojke, trebam pomoć, imate li ikakvih iskustava s pojasom za leđa za uspravnije držanje? Trebam za mladu osobu, 19 godina, koja se ne bavi nikakvim sportom i leđa su joj pogrbljena. Kad zaguglam ima milijun vrsta pa ne znam otkud krenuti,, :")
2019 02 25
Najbolje ici kod spe. doktor za mu on preporuci. Ali moja preporuka da bilo koji on vam preporuci ili da vi sami si izaberite da ta osoba da ga ne drzi cijeli dan. Jer poslje ima rizik da misici se oslabe i situacija postane jos gora. Da nositi pojas par sata dnevno ali mora napraviti i puno vjezba.
2019 02 26
Pojas je bacanje novca, pomažu samo vježbe uz stručnu pomoć i savjete.
2019 02 26
> sonja90: > Pojas je bacanje novca, pomažu samo vježbe uz stručnu pomoć i savjete. Tocno to, imala sam ga doma i ne pomaze
2019 02 26
Hvala svima na odgovorima! Ništa od vježbi, sve metode su isprobane. Moglo bi ju se jedino pospremiti u tenk s ciljem fitness dvorane. Ortoped detektirao skoliozu i preporučio vježbe. Ne trebam pojas da preko noći ispravi krivu kralježnicu, nego pojas koji će ju tjerati da se drži barem malo ravnije dok ga nosi nadajući se da će joj ostati barem malo od tog pravilnijeg položaja....znači neka sila bi trebala ramena stalno gurati prema natrag....e sad, može li to pojas s reklama??
2019 02 26
> sanjaurban: > Hvala svima na odgovorima! > Ništa od vježbi, sve metode su isprobane. Moglo bi ju se jedino pospremiti u tenk s ciljem fitness dvorane. Ortoped detektirao skoliozu i preporučio vježbe. > Ne trebam pojas da preko noći ispravi krivu kralježnicu, nego pojas koji će ju tjerati da se drži barem malo ravnije dok ga nosi nadajući se da će joj ostati barem malo od tog pravilnijeg položaja....znači neka sila bi trebala ramena stalno gurati prema natrag....e sad, može li to pojas s reklama?? Ja sam ga nosila kao dijete,uzasno me nazuljao ispod ruku...nisam se poslije nista ravnije drzala ...sada se ispravljam sama kad primjetim da se pogrbljeno drzim...stvar psihe
2019 02 28
Hvala, Natalija. Izgleda da je onda bacanje novca..
2019 03 01
Sanja, moja preporuka je plivanje! Najbolji nacin za jacanje svih, a pogotovo ledjnih misica. Izgleda da od tih pojaseva nema konkretnih rezultata.
2019 03 01
> fedora: > Sanja, moja preporuka je plivanje! Najbolji nacin za jacanje svih, a pogotovo ledjnih misica. > Izgleda da od tih pojaseva nema konkretnih rezultata. Ne može se tu ništa preporučiti, nema šanse. Tko ima tinejdžera zna- kad si oni nešto zapile- to je tako. Sport=0 bodova, a izgleda i pojas= 0 bodova.
2019 03 01