Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Savjeti za farbanje kose

Ja se uvijek sama farbam,kod kuće.Mene boli kad me neko dira po kosi..Jednom sam se farbala kod frizera,zvijezde sam brojala i rekla nikad više.I nedavno sam išla na frizuru,pa su mi prali kosu.Užas!Bolilo me da sam ih mislila zamoliti da prestanu i da sama dovršim.Šišanje i feniranje mogu podnijeti:). Uglavnom,malo sam odužila :) ,htjela sam vas upitati za savjet.Ako ima neka frizerka,ili žena koja se sama farba,bilo bi odlično! Moja kosa je tamna,skoro crna,to mi je prirodna boja.Farbala sam se u tamno smeđu,ali nekako nakon par pranja,kosa je dobijala crvenkastu boju.Onda sam se farbala u smeđu,ista stvar.Sad se farbam u smeđa-lješnjak. E sad dolazim do pitanja :D . Kako da dobijem ravnomjernu boju kose?Pri tjemenu kosa dobije boju koju želim,a onda prema vrhovima postaje sve tamnija i tamnija.
2019 03 22
Skoro pa nikako, nisam frizerka, ali znam po svojoj kosi :D Jedino malo pomažu šamponi/tretmani za dubinsko pranje kose, očiste naslage raznih sredstava koja se nalaze u šamponima, regeneratorima i dr. proizvodima koji se stavljaju na kosu i "skinu" malo boje, ili skidači boje, meni komplicirani za upotrebu.
2019 03 22
Probala sam da farbam samo izrast,ali opet nije to to...
2019 03 23
Možda ovisi o tome koliko se često farbate. Obično su vrhovi tamniji, a korijen kose svjetliji zbog izrasta. Probajte izrast normalno pofarbati i ostaviti samo izrast tipa 10 minuta i onda vrhove tek toliko prođite s prstima da ima boje i onda opet ostavite sve zajedno da se primi(tipa ako se farbate češće, svakih mjesec, mjesec i pol dana).
2019 03 23