Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Iskustva s internet stranicama + kupnja igara preko interneta

Pozdrav! Zanima me, kakvih iskustava imate s Wishem, Amazoneom, eBayom i ostalim takvim stranicama :) Isto tako, ako znate gdje kupiti jeftinije društvene igre molim Vas recite. Tražim jednu igru neko vrijeme i nigdje je ne mogu naći onak malo jeftiniju (Exploding Kittens) i nije mi jasno zašto je toliko nabijena cijena na tu igru budući da je igra dosta slična Crnom Petru :/
2019 05 20
Ja sam nedavno počela naručivati s aliexpressa i sve je ok. Vracaju novac ako nešto nije prema opisu ili ako ne stigne.
2019 05 20
Jako dugo naručujem za sebe i druge s Alija, Wisha, E-baya, Beauty baya, iHerba i sl. i imam samo pozitivna iskustva, moguće je dogovoriti sa sellerom da HP ne naplati dodatnih 5 kn pošiljku, vraćaju novac ako nešto ne stigne do krajnjeg datuma ili ako stigne oštećeno. Na dostavu se čeka kako kad i kako gdje, ponekad 2 tjedna, ponekad mjesec dana. :)
2019 05 20
Ja bih isto voljela čuti iskustva o naručivanju društvenih igrara s istih stranica... ako netko ima prijedloge, što je jeftinije za kupiti? Sve što sam tražila na ebayu ispada uglavnom skuplje ili neisplativo za naručiti.
2019 05 20
Ne znam što točno gledate, ali ja svom klincu naručujem npr plišance i figurice. Minecraft plišanci su kod nas od 70 kuna naviše, na ebayu dva-tri dolara.
2019 05 20
> fashionrumours: > Jako dugo naručujem za sebe i druge s Alija, Wisha, E-baya, Beauty baya, iHerba i sl. i imam samo pozitivna iskustva, moguće je dogovoriti sa sellerom da HP ne naplati dodatnih 5 kn pošiljku, vraćaju novac ako nešto ne stigne do krajnjeg datuma ili ako stigne oštećeno. > Na dostavu se čeka kako kad i kako gdje, ponekad 2 tjedna, ponekad mjesec dana. :) Da, kako to ide s dostavom preko pošte? Voljela bi izbjeći da mi dođe na kućnu adresu budući nisam u mogućnosti da preuzmem pošiljku, nego bi radije da mi dođe na poštu. :)
2019 05 20
> theos241: > > fashionrumours: > > Jako dugo naručujem za sebe i druge s Alija, Wisha, E-baya, Beauty baya, iHerba i sl. i imam samo pozitivna iskustva, moguće je dogovoriti sa sellerom da HP ne naplati dodatnih 5 kn pošiljku, vraćaju novac ako nešto ne stigne do krajnjeg datuma ili ako stigne oštećeno. > > Na dostavu se čeka kako kad i kako gdje, ponekad 2 tjedna, ponekad mjesec dana. :) > Da, kako to ide s dostavom preko pošte? Voljela bi izbjeći da mi dođe na kućnu adresu budući nisam u mogućnosti da preuzmem pošiljku, nego bi radije da mi dođe na poštu. :) Direktno dogovorom sa sellerom nikako, ali možete otvoriti u pošti Vaš pretinac i navoditi to kao adresu na koju želite da se šalje :")
2019 05 20
> fashionrumours: > > theos241: > > > fashionrumours: > > > Jako dugo naručujem za sebe i druge s Alija, Wisha, E-baya, Beauty baya, iHerba i sl. i imam samo pozitivna iskustva, moguće je dogovoriti sa sellerom da HP ne naplati dodatnih 5 kn pošiljku, vraćaju novac ako nešto ne stigne do krajnjeg datuma ili ako stigne oštećeno. > > > Na dostavu se čeka kako kad i kako gdje, ponekad 2 tjedna, ponekad mjesec dana. :) > > Da, kako to ide s dostavom preko pošte? Voljela bi izbjeći da mi dođe na kućnu adresu budući nisam u mogućnosti da preuzmem pošiljku, nego bi radije da mi dođe na poštu. :) > Direktno dogovorom sa sellerom nikako, ali možete otvoriti u pošti Vaš pretinac i navoditi to kao adresu na koju želite da se šalje :") Taj pretinac se plaća ili kako? Nisam upućena nikako u to :D
2019 05 20
> theos241: > Pozdrav! Zanima me, kakvih iskustava imate s Wishem, Amazoneom, eBayom i ostalim takvim stranicama :) > Isto tako, ako znate gdje kupiti jeftinije društvene igre molim Vas recite. Tražim jednu igru neko vrijeme i nigdje je ne mogu naći onak malo jeftiniju (Exploding Kittens) i nije mi jasno zašto je toliko nabijena cijena na tu igru budući da je igra dosta slična Crnom Petru :/ Aliexpress je super sto se tice narucivanja bilo cega jer se vide ispod slike kupaca opisi malo duze treba da dodju stvari ali u slucaju i da ne dodju javite se prodavacu vrati vam novac
2019 05 22