Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Proizvod drugačiji od slika iz oglasa

Bok cure, imam pitanje...imala sam prije tri tjedna suradnju s jednom djevojkom koja mi je prodala tenisice za 750 kn koje se u potpunosti razlikuju od slika iz oglasa. Navela je Da je oglas iz usluge prijateljici i kako će prenijeti moj broj njoj, Strpljivo čekam već tri tjedna no odgovora nema. Zna li netko kome da se obratim? Hvala puno :)
2019 07 10
Jako zanimljivo. U stilu nisam kriva ja, nego "prijateljica". Koliko je povratnih doticna imala.?
2019 07 10
> nika2708: > Bok cure, imam pitanje...imala sam prije tri tjedna suradnju s jednom djevojkom koja mi je prodala tenisice za 750 kn koje se u potpunosti razlikuju od slika iz oglasa. Navela je Da je oglas iz usluge prijateljici i kako će prenijeti moj broj njoj, Strpljivo čekam već tri tjedna no odgovora nema. Zna li netko kome da se obratim? > Hvala puno :) Kome? Upravi vodovoda. Prevareni ste, a niste ni negativnu ostavili. Super. Tko zna koliko je još tenisica uvalila u međuvremenu.
2019 07 10
Žao mi je što vam se to dogodilo, ali - strpljivo čekate TRI TJEDNA?! Zašto strpljivo čekate tri tjedna?! AKo je kako prodavačica kaže, ona isti tren po reklamaciji nazove prijateljicu, prijateljica isti tren nazove vas i istog dana dogovorite i obavite povrat novca i tenisica. Sve ostalo je laž, obmana, prevara. Ostavite negativnu ocjenu i zatim ovdje sve podatke prodavačice, da bi ju se uvrstilo u Crnu listu. Nakon toga ju nađite na fejsu i tamo je pritisnite, objavljujući na nekoj njenoj javnoj temi da vas je prevarila, kako bi i njeni frendovi to vidjeli, a nju to natjeralo da vam vrati vaše. Obično tako ovdje radimo kad su prevare u pitanju.
2019 07 10
Zašto nema negativne, zašto bar ne napišete o kome se radi?
2019 07 10
Za 750kn nema šanse da bi ja samo mirno čekala 3 tjedna! Svaka Vama čast! 😊 😊 😊
2019 07 10
Odlepršala sa vaših 100 EU ...dobar đeparac ... Prvo negativna ,pa podaci za crnu listu.
2019 07 10
Ovo mi je uvijek posebno antipatično - nakon što otvori temu i upita za savjet, uvodničarka se više nikada ne oglasi.....
2019 07 11
@gitadevi Niti pokuša napraviti nešto da bi riješila problem ili makar upozorila druge.
2019 07 11
> malllaaaa: > @gitadevi > Niti pokuša napraviti nešto da bi riješila problem ili makar upozorila druge. Pa nema veze. Neće ona propast za 750 kn. Drugi koji će nasjest, a ko ih šiša?!?!
2019 07 11
Hvala cure...nisam vidjela vaše komentare prije. Radi se o curi s profila “Kristip77”. Negativnu nisam ostavljala do sada jer sam vjerovala da je doista u pitanju njena prijateljica, ali ću je sada svakako ostaviti! Hvala još jednom!
2019 07 11