Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

CURKE JER KOJA NARUČIVALA ROBU IZ EU? IZNOS CARINE,PDV?

Cure bok!Zakačila sam se na jednu torbu koju bi naručila iz Italije jer je nema u Hr. Torba nije jeftina. Nisam pametna jer neznam koliki su nameti da me ne izađe sa tim svim nametima toliko da padnem u nesvjest kad mi dođe.Kad bi neka podjelila svoja iskustva naruđbe iz Eu sa mnom lakše bi se odlučila na kupnju.Hvala!
2019 08 05
Nema nikakvih dodatnih nameta, sve je u cijeni jednako kao i kad kupuješ u HR. Cijena, poštarina i to je to. Samo pazi da su provjerene stranice s kojih kupuješ.
2019 08 05
Draga Teehee hvala puno na odgovoru :* I jos nesto ,kad mi dode dostava mogu li platiti u kunama iako je cijena na stranici izrazena u eurima?
2019 08 05
Uvjete i pravila o kupovini te načinu plaćanja možete pronaći na webu gdje se nalazi željena torbica! Ako niste sigurni, slobodno stavite link pa će vam se netko javiti. U pravilu prilikom procesa naručivanja odmah plaćate i tereti se vaš račun za iznos narudžbe u vidu rezervacije. Po mom iskustvu, plaćanje prilikom preuzimanja nude samo neke trgovine unutar RH, vrlo rijetko se tu radi o narudžbama koje dolaze iz drugih zemalja unutar EU.
2019 08 05
Ista stvar, sve stranice s kojih sam naručivala uvjetovale su plaćanje prilikom narudžbe. Znači kartično plaćanje preko IPGa ili paypal. Nisam naišla na nijednu stranu stranicu koja nudi plaćanje pouzećem.
2019 08 05
Hvala curke ,piše da se može platiti prilikom preuzimanja samo je u tom slučaju cijena 10 eura veća.
2019 08 05