Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Postoji li više admina?

Pozdrav, žao mi je ako se tema ponavlja, ali bila sam pisala u temu Kako se izbrisati pa mi nitko nije ništa odgovorio, a stvarno me zanima postoji li još admina. Naime, ne želim više imati profil na krpicama, odradila sam svoje i htjela bih da se obrišu moji podatci, ali me admin me doživljava već 10 dana. Sačekala sam par dana da mi odgovori i ništa, aktivan je, ali odgovor ne dolazi. Radi se o Admin2nd, ali sada me zanima postoji li još netko tko nagleda ovu stranicu? Unaprijed se zahvaljujem.
2019 08 08
Koliko ja znam, ne postoji.
2019 08 08
Pa samo obrises sve sa krpica i jednostavno vise se ne prijavljujes, mislim da se ne moze obrisati..
2019 08 08
Mislim da ne možeš profil obrisati, ali možeš tražiti admina da ti obriše te dvije negativne.
2019 08 08
Moze se obrisati profil,to adminka radi samo je 1 admin na stranici Mislim da je bolje da ostavite profil Zamolite adminku da obrise te neosnovane negativne I nastavite prodavati
2019 08 08
> kozmetika88: > Moze se obrisati profil,to adminka radi > samo je 1 admin na stranici > Mislim da je bolje da ostavite profil > Zamolite adminku da obrise te neosnovane negativne > I nastavite prodavati Slazem se
2019 08 09
> kozmetika88: > Moze se obrisati profil,to adminka radi > samo je 1 admin na stranici > Mislim da je bolje da ostavite profil > Zamolite adminku da obrise te neosnovane negativne > I nastavite prodavati Tako je. I ako vam dosadjuje prijavite nek ga adminka blokira. Svima nama takvi dosadjuju, samo sto ignoriramo pa ne ostave negativnu.
2019 08 09
To mi je prvobitno i bio cilj da mi obriše te dvije negativne, ali nije me doživjela danima pa sam joj napisala barem da ako to ne može, da mi obriše profil. Razmišljala sam o tome da se samo izlogiram i ne prijavljujem, ali nisam na miru kada znam da taj profil s mojim imenom stoji još tu, i to s dvije negativne.
2019 08 09
Javite se opet adminki sa zamolbom da makne negativne vjerojatno ima pun inbox svakakvih situacija,pa ne stigne odmah reagirat svatko normalan vidi da su neosnovane negativne i jednostavno vratite stvari u prodaju opet i nastavite prodavati dalje a takvih stalno ima i biti ce,jednostavno ih ignorirati
2019 08 09
> Teica_Tejsha: > To mi je prvobitno i bio cilj da mi obriše te dvije negativne, ali nije me doživjela danima pa sam joj napisala barem da ako to ne može, da mi obriše profil. Razmišljala sam o tome da se samo izlogiram i ne prijavljujem, ali nisam na miru kada znam da taj profil s mojim imenom stoji još tu, i to s dvije negativne. Kod mene ista situacija, pisala sam adminki 3 put, svaki put bila aktivna a odgovora-nema
2019 08 09
> miaawin: > > Teica_Tejsha: > > To mi je prvobitno i bio cilj da mi obriše te dvije negativne, ali nije me doživjela danima pa sam joj napisala barem da ako to ne može, da mi obriše profil. Razmišljala sam o tome da se samo izlogiram i ne prijavljujem, ali nisam na miru kada znam da taj profil s mojim imenom stoji još tu, i to s dvije negativne. > Kod mene ista situacija, pisala sam adminki 3 put, svaki put bila aktivna a odgovora-nema Ja sam bila pristojna, objasnila situaciju, zamolila lijepo - aktivna prije dva sata, meni nije odgovorila, a prošlo već dana. Onda sam joj napisala ako već ne može obrisati negativne, da mi barem obriše profil. Opet aktivna, ništa. Četiri puta sam joj se javila i ništa te sam joj peti put napisala da ako se ne želi baviti s ovime, da ima možda netko tko hoće i da nije u redu, bih li ja trebala nešto loše napraviti da me se blokira? I opet ništa, nakon 13 dana - nema odgovora.
2019 08 09
Šutnja uprave ,:(
2019 08 09
> Kod mene ista situacija, pisala sam adminki 3 put, svaki put bila aktivna a odgovora-nema Ja već mjesec dana pišem, odgovora nema.
2019 08 09
> Tralala0060: > > Kod mene ista situacija, pisala sam adminki 3 put, svaki put bila aktivna a odgovora-nema > Ja već mjesec dana pišem, odgovora nema. A bila aktivna prije 3-4 sata.
2019 08 09
> A bila aktivna prije 3-4 sata Zaista ne razumijem što se događa. Ako joj je inbox zatrpan, može se na forumu ili na profilu napisati to i da će odgovoriti kada stigne. Ako je na odmoru onda isto treba obavijestiti i naći zamjenu.
2019 08 10
1 2
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj

Nema naknade za prodaju.

100% zaštita kupca.

Više informacija