Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Postoji li više admina?

Pozdrav, žao mi je ako se tema ponavlja, ali bila sam pisala u temu Kako se izbrisati pa mi nitko nije ništa odgovorio, a stvarno me zanima postoji li još admina. Naime, ne želim više imati profil na krpicama, odradila sam svoje i htjela bih da se obrišu moji podatci, ali me admin me doživljava već 10 dana. Sačekala sam par dana da mi odgovori i ništa, aktivan je, ali odgovor ne dolazi. Radi se o Admin2nd, ali sada me zanima postoji li još netko tko nagleda ovu stranicu? Unaprijed se zahvaljujem.
prije 15 dana, 21:22
Koliko ja znam, ne postoji.
prije 15 dana, 21:58
Pa samo obrises sve sa krpica i jednostavno vise se ne prijavljujes, mislim da se ne moze obrisati..
prije 15 dana, 22:35
Mislim da ne možeš profil obrisati, ali možeš tražiti admina da ti obriše te dvije negativne.
prije 15 dana, 23:29
Moze se obrisati profil,to adminka radi samo je 1 admin na stranici Mislim da je bolje da ostavite profil Zamolite adminku da obrise te neosnovane negativne I nastavite prodavati
prije 15 dana, 23:56
> kozmetika88: > Moze se obrisati profil,to adminka radi > samo je 1 admin na stranici > Mislim da je bolje da ostavite profil > Zamolite adminku da obrise te neosnovane negativne > I nastavite prodavati Slazem se
prije 15 dana, 00:09
> kozmetika88: > Moze se obrisati profil,to adminka radi > samo je 1 admin na stranici > Mislim da je bolje da ostavite profil > Zamolite adminku da obrise te neosnovane negativne > I nastavite prodavati Tako je. I ako vam dosadjuje prijavite nek ga adminka blokira. Svima nama takvi dosadjuju, samo sto ignoriramo pa ne ostave negativnu.
prije 15 dana, 09:41
To mi je prvobitno i bio cilj da mi obriše te dvije negativne, ali nije me doživjela danima pa sam joj napisala barem da ako to ne može, da mi obriše profil. Razmišljala sam o tome da se samo izlogiram i ne prijavljujem, ali nisam na miru kada znam da taj profil s mojim imenom stoji još tu, i to s dvije negativne.
prije 15 dana, 12:28
Javite se opet adminki sa zamolbom da makne negativne vjerojatno ima pun inbox svakakvih situacija,pa ne stigne odmah reagirat svatko normalan vidi da su neosnovane negativne i jednostavno vratite stvari u prodaju opet i nastavite prodavati dalje a takvih stalno ima i biti ce,jednostavno ih ignorirati
prije 15 dana, 12:41
> Teica_Tejsha: > To mi je prvobitno i bio cilj da mi obriše te dvije negativne, ali nije me doživjela danima pa sam joj napisala barem da ako to ne može, da mi obriše profil. Razmišljala sam o tome da se samo izlogiram i ne prijavljujem, ali nisam na miru kada znam da taj profil s mojim imenom stoji još tu, i to s dvije negativne. Kod mene ista situacija, pisala sam adminki 3 put, svaki put bila aktivna a odgovora-nema
prije 15 dana, 15:15
> miaawin: > > Teica_Tejsha: > > To mi je prvobitno i bio cilj da mi obriše te dvije negativne, ali nije me doživjela danima pa sam joj napisala barem da ako to ne može, da mi obriše profil. Razmišljala sam o tome da se samo izlogiram i ne prijavljujem, ali nisam na miru kada znam da taj profil s mojim imenom stoji još tu, i to s dvije negativne. > Kod mene ista situacija, pisala sam adminki 3 put, svaki put bila aktivna a odgovora-nema Ja sam bila pristojna, objasnila situaciju, zamolila lijepo - aktivna prije dva sata, meni nije odgovorila, a prošlo već dana. Onda sam joj napisala ako već ne može obrisati negativne, da mi barem obriše profil. Opet aktivna, ništa. Četiri puta sam joj se javila i ništa te sam joj peti put napisala da ako se ne želi baviti s ovime, da ima možda netko tko hoće i da nije u redu, bih li ja trebala nešto loše napraviti da me se blokira? I opet ništa, nakon 13 dana - nema odgovora.
prije 15 dana, 15:49
Šutnja uprave ,:(
prije 15 dana, 18:44
> Kod mene ista situacija, pisala sam adminki 3 put, svaki put bila aktivna a odgovora-nema Ja već mjesec dana pišem, odgovora nema.
prije 14 dana, 23:34
> Tralala0060: > > Kod mene ista situacija, pisala sam adminki 3 put, svaki put bila aktivna a odgovora-nema > Ja već mjesec dana pišem, odgovora nema. A bila aktivna prije 3-4 sata.
prije 14 dana, 23:49
> A bila aktivna prije 3-4 sata Zaista ne razumijem što se događa. Ako joj je inbox zatrpan, može se na forumu ili na profilu napisati to i da će odgovoriti kada stigne. Ako je na odmoru onda isto treba obavijestiti i naći zamjenu.
prije 14 dana, 09:29
1 2 Sljedeći