Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Usluge promidzbe ne rade

Pozdrav, već tjednima ne mogu kupiti uslugu posebni artikli i promovirani artikli iako u novcaniku imam dovoljno novca. Kad izaberem kategoriju proizvoda koju želim promovirati u polju datum objave ne daje mogućnost da odaberem datume već stoji nema rezultata. Je li se jos netko susreo s takvim problemom? Molim pomoć :)
prije 21 dan, 18:44
> jelena5445: > Pozdrav, već tjednima ne mogu kupiti uslugu posebni artikli i promovirani artikli iako u novcaniku imam dovoljno novca. Kad izaberem kategoriju proizvoda koju želim promovirati u polju datum objave ne daje mogućnost da odaberem datume već stoji nema rezultata. Je li se jos netko susreo s takvim problemom? Molim pomoć :) Zato jer je vec sve zauzeto 😤
prije 21 dan, 18:58
Hvala :) Nova sam tu pa nisam znala kako to funkcionira.
prije 21 dan, 19:30
> jelena5445: > Hvala :) Nova sam tu pa nisam znala kako to funkcionira. Funkcionira, ali morate biti uporna.
prije 20 dana, 23:44
također mi se dogodilo no djevojke me uputile da rade "modni dodaci" npr. Ne radi "odjeća" i "obuća" jer je tu najveća navala..pa treba pričekati da se svi izredaju, ovo iz novčanika neće vam propasti..
prije 20 dana, 00:44
Morate uloviti trenutak u kojem se pojave novi datumi. Javila sam tehničaru pa on promatra ponašanje sistema do sutra ili prekosutra.
prije 20 dana, 01:24
I ja sam uplatila i ne mogu aktivirati uslugu..
prije 20 dana, 09:25
Ja sam već rezervirala siječanj 2029 god., pa ako ste mislili oglašavati u tom periodu, e ne može:)
prije 20 dana, 10:56
kategorija odjeća je puna, za obuću mi je ponudilo datum za 10 dana.. promoviram kategorije koje nisu toliko rezervirane
prije 19 dana, 23:02